@♡BuBaLe♡ neka mu e najsrekjen rodendenot na Stefan a voedno i neka mu e vechno imeto. Da ve shtiti Gospod od takvi neubavi nastani i sekogash da ste srekjni,zdravi i uspeshni
Bubale честито именден и име и роденден на Стефан @mama89 шо ти требаше вчера да спомнуваш цвекло и моркови.Сите се ствеа на кифлите на @Pcelka94, а јас се стрвам на салати.Денес сум го терала маж ми да одеме до турската продавница и како магаренце го натовари. Спојлер Моравме да одеме до таму најповеќе за цвекло, а се другото беше пропратно Утре треба да станам рано, да чистам оти гости ми идат, а од вторник па ми доваѓа сестра ми на гости.Осеќам дека ми е минал периодот на досадување, ќе има со што да се занимавам овај месец
Немаа таква поза...јас се на грб или на стомак спиев...а сега со големо меше не бива на стомак а на грб и со 3перници мислам се гушам воздух немам и се вртам де лево де десно целоо лето око не склопив
Добро вечер мешина како сте? До сега седевме во двор шо убо свежичко и ми достуде бррррр.... Да ве прашам нешто Си имам мака, а и не таква мака. Знаете некогаш на нога,рака било каде кога ќе ни трепери некој нерв(мускул). Откако ми сврши мм на 8ми овој месец секој ден измеѓу јајниците насредина ми трепери така, почна нерва да ми ствара. Се мислам дали можеби ми е од абортусот некој мускул така си трепери ви се има случено вакво нешто вас?
Dobra vecer i od mene... so muabetov so kiflive mi napravivte belja i ko luda sum przela mekici do skoro.... Edno prasanje koja nedela treba da se napravat brisevi mikrobiologija za pred poroduvanje ?
Хахахахха баш ве настрвив со кифлите изгледа За брисевите мислам дека ги земаат некаде на почеток на девети месец
@joy1 во 12 недела правев приска 1, е сега, кога нареден пат треба пак да правам? Веке сум 18н, а оваа Лендита не ми кажа ништо, само ми рече да наминам пак за 2 недели. Што е следно што треба да се направи?
Јас приска два не правев.Бев во Систина околу 22 недела на преглед за органите на бебето.Детален преглед гледаше на се.Кај Димчев бев. Измегу само редовни контроли правев крв,урина и ехо.Ништо друго.
Жениичкии како сте мии виее ?јас сууупер ин ловеее веќе прекрши 00.00 значии веќе е 16.08 ии пред 2год на тој датум ги ставивме таблиците хехе 2год во брак си славимее исполнети со љубов,разбирање.дружењее. секој ден се поубав и поубав иии утре вечер ќе си прославиме убаво со вечериче а за поклони се договоривме оваа година место за нас за бебето да купиме имајтее убаваа вечеер а синко се радува цело време си мрда си претка
Да ви се множат и годините и љубовта и среќата! Секоја годинка поубава и повесела од предходната да ви биде! Добра ноќ!
@mama89 таκви да си останете цел живот и да си дочеκате дијамантсκа свадба опκρужени со деца, внуци, пρавнуци, пρапρавнуци!!!
Kako nova sum denes Jas pominav samo so infuzija,tecnosti mnogu pienje,radi povrakanjeto i bev 2 dena na 1 gevrece i musli -ama dens sum super,pozz do vas Belkim pomina,denes sum dobra...pozz
Kako ste mi deneska mesinja jas eve da se pozalam od 5min poveke ne mozam raat da postojam na noze non stop kako da me tegne nadole nekoj teg i non stop si imam nekoi minimalni bolki ne jaki neznam sto ke ispadne rabotata vo vtornik odam na vtor skrining vo 19+1 kaj organdjiski vo stip pa ke mu recam da mi izmeri cerviks se plasam da ne mi e skrateno grloto na matkata ke ve izvestam vo vtornik kako sum si pominala hugg...