Исто сум кај Др Афрофита, ми даде исто по два сумамед на ден, но спа,циклогест магнезиум, све сум покриена. Се надвеам ќе се одржи добро исто барем да стигнам до 36та. Фала ти најмногу за одговорот ❤️
Јас само се насмевнувам и викам еее има време до 9 ти ќе порасне Инаку да се дешава. Исто имам одговорено на ,,кај ти е стомакот" - го кријам Мене па скокот ми е и ако сум неспремни знам да им се тргнам и инстиктивно да им тргнам рака
Само што си ги ставив на сушење најмалечките алишта за бебушка, па веќе мора да почнам да ги средувам 34 недела сум, имам доста дека сите ќе си ги носи од дадичка се погоди девојче да биде, а јас мајка со две ќеркички. Мислам дека стварно е сега време да си земам една машина за сушење, до сега си ваѓав надвор, дека сме малку понастрана од градот и кај нас не е толку загадено, но во секој случај верувам дека е големо олеснување со машина за сушење.
Ќе се спасиш, од машина за сушење вадам нежни меки суви. Со бебе мислам дека ептен ќе ми биде полесно дека цело време пресоблекуваме
Ооо не да е спас машина за сушење.. ние овде немаме ама во другиот стан зедовме и голем благодет е искрено. Што вели маж, сабајле купуваш јорган, го переш, сушиш, до вечер си покриен со истиот. И тоа рачунај на парно сме Скопје, кај мајка ми по 3 дена се сушат преку зима.
Se spasiv od toa sushenje. Pogotovo vo zima... Zasto nadvor ne susham I samo redi po sushalni po stolovi pod klima, vamu tamu. Cela zima haos. Od koga ja zedov barem doma nemam segde po stan partali. Po 4, 5 dena da se susha. Non stop imav alishta na pocek za perenje zash nemav kaj da gi susham, sea korpana mi e prazna
Исти сме ние сега, откако сме со дете па посебно. Овде немам кај да ставам сушара, над машината бољерот е, а маж нејќе да чуе за комбинирана. Онаа сушарана ко инвентар од дневна ни е, секој ден се сушат алишта, корпа не памтам кога била празна. Му викам да купиме една за на тераса да ја ставиме, ќе се расипела .
Јас имав кај мајками кога бевме купивме со сестрами, сме се преродиле, го натерав кај свекрвами да земат затоа што а отиди све наредени што викате по соби по столови. И она вика јас ова не сум верувала преродба. И кога го купивме станот имаше две купатила едно до друго. Му викам на мм јас не чистам две купатила во еден стан, и едното го направив со машини за перење сушење, за пеглање све е таму. И сега сум преродена. Сестрами немаа исто место зедоа комбинирана ама слабо врши раб
Ние ставивме хоризонтален бојлер и сушарата врз машината. Секако е лесна и плус обезбедена со каиш, гајле нема. Измеѓу двете има една како полица со фиока на извлекување и на неа си ги оставам стварите што ги вадам од сушара, ептен е корисна
Jas vo wc nemam mesto I vo detska mi e morav da zemam po sekoja cena kombinirana mm sakase, jas ne. Mnogu slusav I citav negativni komentari za kombinirana. Za na terasa vo zima mnogu trosela vikaat I nie ne ja stavivme tamu
Ќе морам да ја ставам врз таа за перење, но некако се плашам од сигурноста си велам да не падне не дај боже ахаха, не сакам во ходник да ми стои и затоа уште немам земено од таа дилема
Има нас кај мајками е така пример имаат држач како стега е и како споени се, само треба да се иста големина и ширина за овој држач. Видете од моделот на машината што ја имате. И не мрдаат. Вака изгледа ние на одмор бевме херцег нови таму го купивме. https://www.eurotehnikamn.me/beko-nosac-za-masinu-za-susenje-vesa-2989860400.html
Девојки денес имам ужасна главоболка откако се разбудив. Досега трпев но се напив аналгин. Друго нешто смеам?
Аналгин не, само парацетамол или далерон. Пиј електролити, кафе со лимон и кока кола. Може и од притисокот да ти е, времето е ужас денес.
Analginot ne e dozvolen vo bremenost,naredno koga sakas nesto da pies prvo proveri ili konsultirajse so ginekolog. Glavobolkata e normalna vo bremenosta najverojatno e do pritisokot probaj so koka kola ili kafe mene toa mi pomagase i mnogu voda