Со првата бременост, бев многу нервозна и сакав само сама да останам, и веќе од 8ма недела почнав со повраќање. Како и да е, сега сум премногу поспана спијам како готово последно да е, а и нервозна сум цел ден сама сум дома затворена ко некоја будала, ама што да правам имам потреба од сама хихи, ќе одам сега под туш да се освестам пак ми паѓаат капаците (ваква беше јатварми леле)
Да да ти си како мајка ми,кога бевме нагости сега неколку дена кај неа тоа чудоо не се мене таа жена,и беше лошо и грабнала правосмукалка а се светии она пак...сестра ми вика:-Чисти вака секој ден како да ни иде санитарна инспекција секој ден хаха
И јас сум истата, секој ден чистам, тресам, метам. Кога и да се слушнам со сестрами ми вели шо прајш, еве чистев.. Аман ми вели кога и да ти се јавам ти чистиш, да знаевме порано ќе те мажевме хахахаха. Па и ко ќе сум нервозна да не се карам, земам чистам музика до даске. И после како ништо да не било http://www.srekja.mk/peglanje-kosa/
@Eli23 Дефинитивно денеска НЕ! - Ќе ти се онесвестам од шо ми се спија ќе си ја земиш белјата со мене
Хахахха, јас пошо цел ден се спремам да чистам, а никако да фатам, дојдов до заклучок дека е најарно да си легнам. хахах така да заедно ќе си преспиеме ако не
Во право си. Па откако ќе преспијаме ќе се фатиме за работа, џабе да не е идењето. Ајдее ќе ви пишам покасно, да и помогнам нешто на свекрвичка
Имам јас голема мотивација од јатрва ми таа седи над мене во спратот. Лани во август веднаш два дена после нашата свадба и откријаа тешка болест и мораше да прима терапија...верувајте и после примањето на терапиите си идеше од Ск одмараше 1-2 сати и пак чистеше, переше теписи пердиња. Ко ќе ја слушнев дека и на таа мака има сила да суредува и мене ми идеше таква енергија што дури и кај баба ми имав појдено да дочистам.... тоа е табиет и толку
Таа кутрата можеби од мака има толку чистено, само да не мисли на болеста и на тоа што и се дешавало. Греотичка
Zdravo mamicki moi kako Ste mi? Vo gi cestitam godisnina ta I imendenot da si slavite uste mnogu godini, e Sega da ve prasam nesto cel den me boli kaj papokot od desnata strana Dali e Toa normalno? Ve guskam silno kises
Сеа читам и стварно од срце ти посакувам да си трудничка а и мислам дека си така да сабајле директ во аптека по тест
Е сега и мене ме замисли јас имам песок во левиот бубрег а и отоци ми се појавуваат е сега дали се поврзани незнам ама на нареден преглед ке прашам а и несум ни направила контрола за бубрезите
Иначе мешиња јас денес цел ден јадам и пак ми се јаде неми се случило волки апетит да имам сеа ке го терам либето да ме носи до 7 на по еден конбиниран ми се јаде ама мислам дека во недела не работат ама мора да се провери
Kako ste mesinja? Posle golemite temperaturi konecno zaladi ovde vo ljubljana ne mi se vleguva vnatre tolku e ubav vozduhot nadvor, poleka si vrne - ednostavno prekrasno vreme. Inaku me interesira dali spermata moze da mu nasteti na bebeto i do koj mesec moze da se ima seks
Јас знам од тоа што сум прочитала тука дека може до крај да се има секс и дека во 9 месец е убаво да свршува внатре заради омекнување на матката,јас знам толку ако некој знае повише нека ме дополни.
Јас премногу ви се извинувам, можеби постов не е за тука, но мене нозете вечерва ми се тапан и стомакот подуен, дури 5мин.напред што се вели, исто како за пред добивање