Jas koga pravev histeroskopija vo njuborn a toa bese pred otprilika 6 meseci nisto ne pravev prethodno pred intervencijata,osven cisti brisevi sto treba da imas
Може и од претходни пораѓај да ја имаш фатено и сега имунитетот паѓа па да се покаже. Таму од брич, спаваќи, чаршав. Читав и дека од дете може баш при раѓање дс е носител баш од такви работи. Како и да е терапија ќе примиш не се плаши. Храна малку да кренеш имунитет.
секако дека да, јас генерално не сум стрвна во бременоста али што и да донесе дома мм јадам. Дури и за ствари што кажувам не, не сакам кога гледам дома јадам се’. Кај мене во 9ти месец се одрази, околу 35/36 недела почнав
Med, propolis bez alkohol bebeski. Aqa maris bebeski sprej I mnooogu tecnosti. Jas sum cela nedela nastinata so zatnati usi katasrofa. Ova so ti go pisav Dr. Mi go preporaca. Jas pijam mnooogu kamilica so med I ceden limon so med. Se oporavuvam leka poleka.
Моментално се изнервирав дека не праваат будали ама тоа е. 100 различни цени наредиле. Лежев во дневна со неа добра е, за спиење не знам ќе видиме.
So zdrqvje da si ja sluzis.....mene I toa mi rekoa samo rozeva imalo...sto soswma mi e ok...smeski se ..toa er
најчест начин е сексуално преносливиот, но може и преку користење на јавни вециња иако е многу поретко.
Розова е, иста како на веб страната. Јас купив и навлака плус ама имаше само две навлаки со детски дезен ама сепак некако подобро мислам ќе биде со навлаката што ја купив одколку оваа розовата.
Фала ти. Само розова да и дури ми вика само овој дезен го имаме од секогаш, а пред некое време имаше и други на веб страната.
Здраво Мајки 38 недела плус 4 дена сакав да пршам за тие што се веќе мајки во која недела родивте др ми вика добро е се до 41 недела ќе го чекаме сега тоа може секој момент да излезе но некако се мислев до 40 е тмн ме плаши малку тоа што треба да го надносам искуства ваши
Навлакиве нема да ги коментирам еве видете ги сами ... https://somniashop.mk/navlaki-za-pernici-za-trudnici
Веќе 4ти ден како не се боцкам со клексан пошто ми беа добри резултатите од хемостаза и д димери, па докторот ми ги прекина. Ама овие денови како ги прекинав почнав многу да потекувам, се приметувам во лице, раце, прсти, а нозе најмногу… Сте имале ваков случај? Можно е да има поврзаност со клексанот или коинциденција? Ништо друго немам сменето - пијам доста вода, се движам, се е исто како претходно. Мерам притисок редовно, ок ми е.
Нема што да се плашиш ако имаш нормална бременост. Кога ќе биде спремно бебе ќе излезе. И јас го надносев две ипол недели ,ако го чекавме него уште ќе седеше
Јас ја платив 390ден, а сега гледам @jagoda777 прикачила линк од веб страната таму се 450 ден. Тотално неусогласени цени. Иначе баш се без врска и навлаките ама ова некако ептен ми е розова па ја зедов таа потемната со балерини
И не се за коментирање реално, можело да стават некои обичен дезен макар и еднобојни да биле. Не знаеш шо е полошо навлаката што иде со перницата или бирање една од овие две