И јас имам од Икеа, и барав на нет како што на нив стои демек да се пребришат ама и јас планирав на рака па ако сака нека се распаднат така не ги ставам.
Дали има некој да продава транспортер за количка на Chicco Best Friend? Или дали знаете каде можам да најдам само транспортер за овој модел?
Не ги перете во машина или скроз во вода.Има средство за дезинфекција испрскајте ги и избришете со крпа.Доволно е.Се поинаку може да ги распаднете и за џабе да се купени
Накисни ги слободно и јас ги имам истите (за оние белите со патент ако правиме муабет), на рака ги перев ни облик изгубија ни ништо, ама мислам дека тоа внатре е пластика колку ме држи памтење. Освен ако не се сменети, моиве се од пред 4 год.
29 недела сум точно пред еден час почна да ми се стврднуват стомакот некое чудно чуство дали е нормално малку се испаничив или да одам на доктор, и кога се движам ептен ми е стврднат не знам зошто вака
И јас таа терапија ја примав и ми помина, само што јас тогаш не бев бремена исто и сопругот пиеше мене докторката ми рече да направам брис после 5 ден ама јас мислам дека најубо е да поминат 10 дена
Од она дезинтал што е,во тубичка со спрејче прскалка само го префрлам и прскам убаво и бришам,потоа на сушење надвор на сонце.Доколку скроз се натопат може да пуштат рѓа патентите и затоа подобро е вака бар според мене.Еднаш ако се испере може и ништо нема да е ама зошто да се ризикува баш кај што треба да стојат работки за бебуш
Сигурно се Braxton Hicks контракции кај мене се јавуваа порано цел стомак ти е стврднат и како во грч. Кај мене не траеше долго, но се случуваше по повеќе пати на ден. Иста недела сме сега за сега ги немам 29+2 сум.
Можит не знам еднаш вака ми се стврдна ама брзо ме пушти не испаничив ама сега така ми е подолго време, пред малку ме пушти па пак ме стегна му се јавив на сопругот на работа е ако веќе вака е нон стоп ќе одам да ме видат на ехо, болки немам никакви, можит дека сум голема во стомакот вака ми прајт, стомакот ми е како за пред пораѓај не знам до крај како ќе биде уште ќе расте
ќе ги расипеш и ако ги переш и на рака јас така едно слично беше со материјал и со картон го исправ мн лошо мирисаше и ми се расипа и го фрлив 6 дена треба апчиња да пијам а 12 дена навечер вагиналети да ставам од денеска почнав со терапија. негде кај 10-15 март најубаво да испитам пак брис . Термин ми е 26 март само да е негативен тогаш пресреќна ќе бидам.
еве колкав ми е стомакот а 29 недела сум уште сега неможам да функционирам како што треба а до пораѓај има уште доста време, ај стомакот голем па и здебелена сум многу, ама ќе се издржи само да биде се во ред
И мене ми е толкав, оние на болница што ги среќавам, а се пред пораѓај помали се од мене. Не знам што ќе се прави до 9ти. Не сум поправена многу на други делови од тело ама затоа стомакот расте ли расте. И многу се раширив во колкови јас.
Eve jas ke vi kazam pa moe uskustvo. Lezev na patoloska 10 dena pred da se porodam. Lezenje so saati na grb.Ctg na sekoi 4 casa po minimum 1:15 min. Terapii infuzii se toa na grb legnata. Mislam deka nema vrska spienjeto na grb,neka ne ve plasi. Ako bilo tolku opasno mislam deka ke ni recele nikako stogo na strana. A i nemozes da se kontroliras vo son kako ke se svrtis i kako ke spies.
Исто и мене такс ми се длучваше. Бев на доктор, таму ми рекоја дека е нормално и до 5 пати денот да се стврднува стомакот. 30 недела сум и ги имам сеуште
Женчиња мене овие денови многу ме боли срамната коска 17+3 сум ама почна од пред некое време минимално па сега веќе овие денови при одење многу ме боли како да се имам треснато со нешто таму .. незнам магнезиум земам но не опушта а матичниот рече ок е ќе боли се шири матка и тоа е нормално..