Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Па дај сподели и име на игротекава барем да си знаеме :)
    Можеш искуствово да го споделиш и во темата за игротеки, а искрено сакам и да ви ја видам тортата, нели ти беше по декорирањето? :)

На Magde20 и zuto им се допаѓа ова.
  2. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    @sweet.woman
    - Cestitki da e zdravo i zivo golemo da rasti :)

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Ја имам прикачено во роденденски торти, овпјпат не месев фондани од искуството во мај кога завршив со крварење на болница, а за игротеката, не би користела многу информација, во Охрид е

4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    @mama89 (so zakasnuvanje) srekna godisnina od brak,da vi se mnozat godinite i familijata se pobrojna da vi stanuva !!!
    @sweet.woman cestito since,da e ziv i zdrav ,golem da raste!!!
    @Bebulleee ti sto napravi ??? Pravese test ?!

На sweet.woman, mama89 и only44you им се допаѓа ова.
  5. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Добро утро и од мене! Цуцки, има ли некоја искуство со промотивните прегледи во Санте Плус, новата болница во Ѓорче? Закажав преглед за утре, штом е гага... ми го закажаа за кај Сапунов!
    @bubale не е вредно за нервирање...секакви луѓе има некои ич не се створени за угостителство, барем сподели ги со нас за кого се работи - и друг да не се зафркне!

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    @flower30
    - Ne napraviv test. Ke pocekam ushte malce :P

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  7. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    Ajde ,ke cekame i nie zaedno so tebe!! ama ne cekaj uste mnogu:)Ama stom site vo grupava "navivame" za II crti -mora da bide :mm::nod:

На mdenkov, slovenka24, only44you и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    Kupiv test, utre ke go napravam :$ Daj bozhe da se dve liniii, :whew::worried:

На mdenkov, Fatalnata, slobodka и 5 други им се допаѓа ова.
  9. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    Lele mamicki ,denes nekako vo isto vreme i mi se place i mi se smee :drunk::drunk::drunk:ova od bremenosta ke e ili jas sum zabegala so pametot:)
    A glava me boli,stomakot i boli i kako pocnuva da mi se rastega...i plus so si legnuvam vo 22h:)abe sekoj den samo mu se zalam na mm:|nemoze da me trpi veke

10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    @Bebulleee pa neli mozes i sega?? Jas test pravev vo 17h. I pokaza tocno !!

11. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    @flower30 Mozham da, prviot pat go napraviv vo 13:00 casot. I pokaza odma ama togas 2 meseci ne mi dojde.
    A sega mi kasni 7 dena samo i imam mnogu tecnosti ispijano od sabalje, sega dinja jadam.. I ajde sabalje ke go napravam. Lele se plasam od sprotivnoto :@ :(

На flower30 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.546
    И јас правев попладне и ми покажа точно. Ајде не нѐ оставај да чекаме. Земи мочај веќе.
    Јас и ти блиску со термините, заедно ќе се пораѓаме :)

На Eli23, flower30, only44you и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Mesinja kako ste,jas eve utrinsko kafe i guskanje so sinceto.Bev deneska mi zemaa krv,mokraka se e vo red,barem za toa da ne se nerviram.Vcera prekrvariv (ne mi e prvpat) no mnogu se isplasiv i odam vo kavadarci vo bolnica,neli nedela e no sepak treba da ima dezuren mi vikaat nema doktor.. jas i vikam vikni go 24 nedela sum imav eden spontan plus krvaram,kako moze da nema..pa ajde so molenje,tegnenje mu se javi,dojdi doktorot i jas iznervirana ni dve ni tri pocnav da vikam kakva e ovaa bolnica ne sakaa sestrite da ve viknat,ovoj koga zema da se dere po niv i zamislete sestrata mu vika pa doktore imavte operacija i nema ni 2h od koga ste si zaminati da ne ve voznemiruvame (facepalm) iskreno sreka nejzina sto mm uste ne e dojden od stranstvo (tamu raboti) inaku ke letaa perduvi. Me pregleda doktorot i mi vika cistata ti puknala,bebeto e dobro,postelkata isto taka,polezi malku ke te proveram za 2h a do togas da isprimas edna infuzija,mi stavi i inekcija. Pominaa 2,3h od doktorot ni a nemase.Ide edna druga sestra i mi vika mozes da si odis,i vikam doktorot mi rece prvo da me pregleda i mi vika nema doktor si zamina..si stanav si zaminav i i se javiv na maticnata pa pojdov kaj nea da me pregleda.Fala mu na boga se bese vo red.. E taka si pominav vo bolnicata vo Kavadarci,bruki nevideni...

@sweet.woman cestitki neka e zivo i zdravo
    @Bebulleee jas navecer go napraviv i ispadna tocen ne mu se sekiraj :) napravi go sega pa ako ne si sigurna utre napravi uste eden (jas taka napraviv nemozev da izdrzam a da ne znam) :D

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  14. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    E dobro stom imas mnogu tecnosti pieno pocekaj ,pa utre sabajle ke go pravis...ajde nemoj da se plasis -site mislime deka utre ke castis na forumov:^::beer:

15. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    @flower30 Чим ја имам подршката ваша сигурно ќе ја биде работата. Ќе го направам сабалје :inlove:
    @MilaP - Ах моја чудесна македонија, глава да го фати човек нема да можи доктор да најди цццц. :punch:

На Mariangel, MilaP и flower30 им се допаѓа ова.
  16. Kiflicka05

Kiflicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    670
    Јас малку различно од останативе труднички... Но бидејќи прашуваше за односот од 8-ми август - ако сте имале односи и претходно, направи си го тестот...Но ако се надеваш на позитивен исход од тој однос, почекај уште малку, немаат поминато 2 недели и рано ти е. Ти пуштаме среќа за II :)

На only44you и Bebulleee им се допаѓа ова.
  17. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.627
    Допаѓања:
    8.326
    Фала женски на одговорите.Ќе се обидам уште еднаш со сувите сливи, ми помагаат, само што многу ми се гадеше од нив.И ќе си земама овесни снегулки и активиа овошен јогурт, па се надевам ќе помогне.Јас секогаш сум имала проблеми со одење во тоалет,кога останав бремена се влоши ситуацијата.Се надевам дека ќе има резултати:)

На kristina.k, Mariangel и Kitten им се допаѓа ова.
  18. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Jas i moeto since veke 2dena se guskame :D mamicki ne ste svesni kakvo cuvstvo ve ocekuva...Presrekna sum i super sme i dvajcata pa valjda sreda ke si odime domce :inlove:So lesno na site :* ubavo si se druzevme :D
    @Angel.Heart vo pavloderm imas ad kapki ali mozes i da si izmesas uste edno sisence :*

На tweety26, Angel.Heart, Едно Чупе и 23 други им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.999
    Допаѓања:
    327.883
    Да е живо и здраво само радост да ви носи :)

На only44you и eatpraylove90 им се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    Sto ubavo :inlove:cestito since da vi e zivo i zdravo i samo ubavini da go pratat vo zivotot.

На eatpraylove90 и only44you им се допаѓа ова.