Па дај сподели и име на игротекава барем да си знаеме Можеш искуствово да го споделиш и во темата за игротеки, а искрено сакам и да ви ја видам тортата, нели ти беше по декорирањето?
Ја имам прикачено во роденденски торти, овпјпат не месев фондани од искуството во мај кога завршив со крварење на болница, а за игротеката, не би користела многу информација, во Охрид е
@mama89 (so zakasnuvanje) srekna godisnina od brak,da vi se mnozat godinite i familijata se pobrojna da vi stanuva !!! @sweet.woman cestito since,da e ziv i zdrav ,golem da raste!!! @Bebulleee ti sto napravi ??? Pravese test ?!
Добро утро и од мене! Цуцки, има ли некоја искуство со промотивните прегледи во Санте Плус, новата болница во Ѓорче? Закажав преглед за утре, штом е гага... ми го закажаа за кај Сапунов! @bubale не е вредно за нервирање...секакви луѓе има некои ич не се створени за угостителство, барем сподели ги со нас за кого се работи - и друг да не се зафркне!
Ajde ,ke cekame i nie zaedno so tebe!! ama ne cekaj uste mnoguAma stom site vo grupava "navivame" za II crti -mora da bide
Lele mamicki ,denes nekako vo isto vreme i mi se place i mi se smee ova od bremenosta ke e ili jas sum zabegala so pametot A glava me boli,stomakot i boli i kako pocnuva da mi se rastega...i plus so si legnuvam vo 22habe sekoj den samo mu se zalam na mmnemoze da me trpi veke
@flower30 Mozham da, prviot pat go napraviv vo 13:00 casot. I pokaza odma ama togas 2 meseci ne mi dojde. A sega mi kasni 7 dena samo i imam mnogu tecnosti ispijano od sabalje, sega dinja jadam.. I ajde sabalje ke go napravam. Lele se plasam od sprotivnoto
И јас правев попладне и ми покажа точно. Ајде не нѐ оставај да чекаме. Земи мочај веќе. Јас и ти блиску со термините, заедно ќе се пораѓаме
Mesinja kako ste,jas eve utrinsko kafe i guskanje so sinceto.Bev deneska mi zemaa krv,mokraka se e vo red,barem za toa da ne se nerviram.Vcera prekrvariv (ne mi e prvpat) no mnogu se isplasiv i odam vo kavadarci vo bolnica,neli nedela e no sepak treba da ima dezuren mi vikaat nema doktor.. jas i vikam vikni go 24 nedela sum imav eden spontan plus krvaram,kako moze da nema..pa ajde so molenje,tegnenje mu se javi,dojdi doktorot i jas iznervirana ni dve ni tri pocnav da vikam kakva e ovaa bolnica ne sakaa sestrite da ve viknat,ovoj koga zema da se dere po niv i zamislete sestrata mu vika pa doktore imavte operacija i nema ni 2h od koga ste si zaminati da ne ve voznemiruvame iskreno sreka nejzina sto mm uste ne e dojden od stranstvo (tamu raboti) inaku ke letaa perduvi. Me pregleda doktorot i mi vika cistata ti puknala,bebeto e dobro,postelkata isto taka,polezi malku ke te proveram za 2h a do togas da isprimas edna infuzija,mi stavi i inekcija. Pominaa 2,3h od doktorot ni a nemase.Ide edna druga sestra i mi vika mozes da si odis,i vikam doktorot mi rece prvo da me pregleda i mi vika nema doktor si zamina..si stanav si zaminav i i se javiv na maticnata pa pojdov kaj nea da me pregleda.Fala mu na boga se bese vo red.. E taka si pominav vo bolnicata vo Kavadarci,bruki nevideni... @sweet.woman cestitki neka e zivo i zdravo @Bebulleee jas navecer go napraviv i ispadna tocen ne mu se sekiraj napravi go sega pa ako ne si sigurna utre napravi uste eden (jas taka napraviv nemozev da izdrzam a da ne znam)
E dobro stom imas mnogu tecnosti pieno pocekaj ,pa utre sabajle ke go pravis...ajde nemoj da se plasis -site mislime deka utre ke castis na forumov
@flower30 Чим ја имам подршката ваша сигурно ќе ја биде работата. Ќе го направам сабалје @MilaP - Ах моја чудесна македонија, глава да го фати човек нема да можи доктор да најди цццц.
Јас малку различно од останативе труднички... Но бидејќи прашуваше за односот од 8-ми август - ако сте имале односи и претходно, направи си го тестот...Но ако се надеваш на позитивен исход од тој однос, почекај уште малку, немаат поминато 2 недели и рано ти е. Ти пуштаме среќа за II
Фала женски на одговорите.Ќе се обидам уште еднаш со сувите сливи, ми помагаат, само што многу ми се гадеше од нив.И ќе си земама овесни снегулки и активиа овошен јогурт, па се надевам ќе помогне.Јас секогаш сум имала проблеми со одење во тоалет,кога останав бремена се влоши ситуацијата.Се надевам дека ќе има резултати
Jas i moeto since veke 2dena se guskame mamicki ne ste svesni kakvo cuvstvo ve ocekuva...Presrekna sum i super sme i dvajcata pa valjda sreda ke si odime domce So lesno na site ubavo si se druzevme @Angel.Heart vo pavloderm imas ad kapki ali mozes i da si izmesas uste edno sisence