Tuf nemozes da ja iskoristis uslugata da ja pustase 8 meseci Inace blazesiti sto si so kratka. Mene ne me lici inace I jas kec bi ja shishala. Mnogu mi e gusta, nikako nemozam da ja skrotam
Жени ова во мене не запира денес, де в ребра де в желудник. Или ме боли реброто или киселини ме отепуват. За да се смири го барам мм да ме држи за стомак како знае дека е неговата рака не знам, ама пред него е многу мирна. Уште сега се покажува дека ќе биде татина ќерка
Да хаха ќе му наплатам за овие денови ми се плачеше сабајле ама викам не плачи уште толку очиве ќе пукнат. Ме бара вика еве злате во сауна идам, ама да пукнам што дојдов у туѓина те остаев сама хахаха ме зеза а знам дека му е тешко, таква ни е на двајцата работата по патишта. Секој сака дома во пижами на свое да е ама тоа е... ќе поминат и овие денови. Битно мајка ми е тука и она ми е другар голем, сестрами ми пратила алишта си пребирав денеска цел ден, и испадна мн алишта може 30 боди има од 0-3, шпиркозни 29, па дводелчиња, капчиња... дека внуката се роди мала многу. Баш со мајками се смеевме мојава може две недели ќе ги носи хахха по килажата ама ако ќе се најдат.
Што убавооо Јас минатиот викенд први работи купував и петсто пати ги отворив да ги видам пак, маж ми ми се смее. Во петокот му викам што да прајме нешто за friday night некако досадно ми е - ми вика епа ајде онлајн ќе нарачуваме облеки за ќерче од зара и сенсеи и така friday night напрајвме саат ипол скролавме бодиња и се смеевме како ќе и стојат ако е бумбар. Потрошивме 4.500 и си легнавме среќни
Hahahaha I maz mi koga ke me fati nigde go nema inace rovari 24/7 cel stomak mi e izmesten. Preeska se sobra na levo I nekako ko cel stomak da mi bese na levo I ko napravi edno salto site organi mislam mi gi izmesti Nareden petok zirnite i do okaidi. I na pamukce na insta ima dosta ubavi raboticki
Абе отварав на окаиди пред некое време … некако чуден им е сајтот и од ништо нема мали бројчиња а и моделчињста шознам ништо не ми остави впечаток мојава летна јунска бебушка на кратки гледам ништо нема уште
Најубаво, има многу попусти види и во бенетон ако можеш да отидеш до ист гејт сестрами ми кажа на 50% имало убави работии и во окади исто голем попуст. Јас јакничка си нарачав од 4-6 месеци од бебе центар, сестрами ја купи убава мн. види бебе центар на сајтот.
Maricnata ama opst doktor i onaka mi e prijatelka niz muabet i kazav deka mn me boli sramnata koska a ona se porodi lani i mi rece gi piela isto koga imala bolki dali vo kicma,preponi i slicno.ama mi rece da se konsultiram i so ginekolog prvo sto ke mi kaze,isto tuka prasav dali nekoj gi zema,mi rece iako pisuva na niv 1900mg toa ne znacelo deka tolku ima magnezium ama bile dobri za bolki,pa neznam jas pijam samo magnezium direkt na alkaloid so b kompleks od 400 i iskreno nisto ne osekam da mi ublazuvaat bolki
Jas pa si se iznaracav od tamu, fativ I nekoi popustcinja. Moeto inace martovsko/aprilsko e taka da ce ima potreba I od dolgi
Хахаха со електричните шокови и јас на секое си подвикнувам Се надевав дека можеби тоа се знаци дека полека се отворам ама немало врска. Инаку и јас сум за природно стартно Во 36та беше 3кг, сега вторник ќе го мери пак ќе видиме
Пробај со now повеќе таблети пакувањето се исплати во две имаш 400 мг чист цитрат , (ова од healt aid сега видов во две одговара на 300 мг) ама ќе видиш ќе осетиш одма разлика ова од алкалоид е шеќер за нив а пари даваш. Јас еве пијам по 800 мг дневно за грлово, ништо не осеќам така болка ни грчеви ни па во матката скроз ме опушти. + земам но спа, ферона.
Fala ti na odgovorot. Ke zemam utre obavezno i jas sega koga gi potrosiv se mislev da si zemam magnezium citrat na now zosto pisuvavte tuka deka mnogu gi zemaat i potoa maz mi mi bese zel isto od ovie na alkaloid,ama nema vrska nitu bolka ublazuva nitu nisto dzabe pijam. Toa no spa sto e? Ne sum go procitala do sega?
Но спа се спазмолитик, го даваат кога има болки како менструални во текот на бременоста, појаки контракции на матката. Првиот пат ми го даде Др Афродита кога прокрварив вика ја смирува матката да не се стега да не ти прави крварење хематомот, сега за грлото исто ги контролира мускулите го опушта грлото дека и тоа е мускул. Може да се зема до 3 пати по две. Јас земам две само, сеа за сега осеќам дека ми е доволно.
Дали некоја од вас во бременоста, после чистење на забен камен и воспалени непца, користела хидроген 3% и chlorhexil extra 0.2% и двете за исплакнување на уста.
Јас користев хидроген 3%,непцата ми беа воспалени,а при четкање на заби цела уста со крв ми се полнеше.Од сите страни течеше.Хидрогенот колку толку ,после четкање ми помагаше.
Ај ти неколку дена ќе издржиш мојот утре лета за Минхен и здравје по некој месец ќе се видиме, само си плачам овие дена. Десна рака ми е, каква десна две раце ми е. Јас откако останав бремена со прст не мрдам за ништо, само ми угодва. Не знам како ќе функционирам без него, ги имам моите, неговите, тука се и внуци да ме расположат ама пак ќе фали Моментално учам и Германски, треба да полагам допрва за да му се приклучам Германија, ако успеам да стигнам со све и со документи, затоа што после Мај/Јуни нема да ми дозволат да летам. Хаос ми е главата, прво дете, дали ќе се снајдиме таму, дали ќе се породам тука или таму, ништо не знајме статус кво моментално, башка со мутации и терапија сум, не ми се ризикува да одам во туѓа земја додека немам осигурување здраствено. Лани кога имав мисед исто така таму беше па сега ми се враќаат флешови, ни ваму ни таму не сум, за нигде сум.