Oblekata e epten stosna i ubava na izgled, ama na toa sto pisuva pamuk e stvarno pamuk, drugite materijali se katastrofa kako plastika se umirisuva. Jas vecerva prv pat za bebeto od Temu ke pravam naracka, ama vo korpa samo toa sto e pamuk.
Смее, дури и препорачан е за гадење ѓумбирот. Јас пиев антиметил на база на ѓумбир се иако немаше никаков ефект. Сега не можам да помирисам ѓумбир и избегнувам се што содржи, толку ми се згади од почетокот на бременоста.
Не знам колку е вистина, има многу написи по интернет дека облеката од Тему, без оглед на материјалите, содржи многу токсични супстанции, веројатно заради ефтината обработка, боење и сл. Сепак велам, не сум сигурна во точноста на овие информации.
Овие се тие таблетки магнезиум од now ? Како ги конзумирате ? Таа во аптека ми рече две наеднаш, или да си ги земам како што пиши во упатството?
Да има убави работи ама за мало бебе некако не ми се нарачува облека.Јас си нарачав црно бели карти за бебе,стикери за на цид ,подлога за пресоблекување,огледало за во кола кога ќе возам сама да го гледам.Ама облека не би нарачала.
Јас имам порачано, ама гледај кај што пишува памук. Немам порачано многу облека ама лигувчиња, панделки за глава, муслин за во количка, крпчиња и сл да и се е убаво. Реално гледано и овде скоро се што се продава е од кина
Исто, јас па сакав четка за заби да нарачам неколку четки многу евтини ми се видоа од бамбус а овде една е околу 400-500ден таму 10 беа за толку па и поевтино, баш колешка на работа ми рече бегај не порачувај ризично е, не па за облека за бебе плус...
Провери го упатството, затоа што на кутијата со таблетите од 200 мг, пишува дека 2 таблети се потребни за 400 мг доза. А на кутијата со таблети од 400 мг, пишува дека 3 таблети се потребни за 400 мг доза.
и јас го прекинав на своја рака веќе две недели, викам доста е . влегов во 9 ама не било доста . ептен помагал навистина. оти кога го пиев немав толку болки.
Од денес сум 36 нед дали некоја од вас девојки имала сличен симптом односно ко камен да имам во желудников и како пред повраќање ми е и како гадење имам
Јас имам нарачано ама за 3-6 месеци и во ред се големините ,материјалот беше убав но пак прочитај состав.Околу тоа дали биле штетни или не еве 90% од нас купуваме од Синсеј а ,а Синсеј порачува од Тему,колку пати исти скроз работи имам видено Така да исто како и се што е онлајн чим стигне ако не ти прави кејф едноставно не го користи или побарај си поврат.Крајно колку пари толку музика