Живо , здраво и к'сметлио....цел живот само убавини и среќа да го прати синчето, а и вас исто со него
@Bebulleee како те 'нападнавме' за тест ние, гледаш колку се радуваме за тебе сите! Јас пак првиот пат правев од сабајле со првата мокрача но тоа го изгубив и после некако ми остана шубе и сакав другите да е поонаку, не одев дури ни кај истиот доктор кој ме водеше тогаш, и за ќерќа ми го правев навечер во 8 и беше позитивен одма, за синко кун пладне и исто, а за третово исро така кун ручек ко се посомневав и од прво капнување двете се појавија. Имаше и едно видео на јутуб како сопругот зема вода од тоалет и позитивно беше одма, може го видовте. Извини за моиве муабети, јас сум суеверна многу, и само да ти кажам мое мислење - ако те додржи срце и не го направиш денес, не прави го во вторник, незнам зошто но од дете ми е останато од татко ми вторник не бил позитивен зс нови работи, шознам зошто како, но ете, барем почекај до среда кско велат среда среќно, а и убав празник е баш среда. Како и да е ќе бидеш ти со две цртки!!!
Првиот тест го направив на 3ти. Беше Среда, и беше позитивен, денеска секако дека нема да го направам, а се плашам и за утре да видиш како некое грдо чувство ко ќе помислам на тоа и на се шо поминав страв ми е. А ептен сакам да проверам хаха и јас се направ ни вода ни киселина. -А тоа со видеото и јас го гледав. Ајде ќе те послушам ќе почекам до среда.
@eatpraylove90 @sweet.woman leleee shto ubavo, neka vi se zdravi,zhivi najsrekjni sinchinjataa. Samo uspesi da gi sledat i goooolemi da rastat
Suvi slivi, prvo zovrij voda I stavi gi vo vodata da ti otstojat do polovina cas. Ne e nekoj delikates, kako kompot e, ama ima efekt. Sto da pravime I jas maka macam I strav mi e od napnuvanje.
Вчера те мислев што направи девојчево си викам, сигурно се олеснило до сега. Да ти е живо и здраво синчето, големо да расте.
@eatpraylove90 da ti e ziv I zdrav sinot, se najubavo Mesinja, sakam da ve prasam nesto. Koristam utrogestan I toj stom ke se rastvori, se slucuva da ima trag na gakite. No, toa sto me interesira, dali nekoja od vas ima iscedok bas kako voda proziren? Go prasav doktorot, rece od hormonite. Dali ste imale vakvo nesto? Ubav den mesinjaaa
So prvata bremenost i jas celo vreme imav iscedok kako voda... i mene togas mi rece deka ne e nishto strasno
Da da normalno e ne se sekiraj...jas stavav samo edno paketce utrogestan I toa navecer pred spienje I plus I vloski za da ne mi teci oti se custvuvav kako pomocana