Тие недели одприлика и јас бев со таква ниска температура само навечер се качуваше крвна слика беше уредна. Повеќе течности пиев, туширање со млака вода и цедени портокали и лимони плус ѓумбир со мед и лимон за 3 дена одприлика престана да се качува темп. Парацетамол не пиев одбегнував, секако не обожавам лекарства да пијам освен кога морам. Мислам дека е ниска температурата и штом не качува дека не е страшно. Сепак си рано во бременост и телото се уште се навикнува дека има страно тело во него и таму треба да остане
Mozes propolis sprej bez alkoholen decki I za nos aqa maris baby sprej 100 % priroden. I kako so pisa jadi med , cedi limoni, caevi. Pred 10 dena me fati nastinka grip kojznae sto bese so zatnati usi bev, I po preporaka na Dr taka se lecev.
Мене грлото не ме боли го спречив со лизобак и пантенол пастили,ама носот ми е чешма,јас утре треба да одам да договорам дали петок или понеделник ќе ме пораѓаат.Како ќе биде незнам вака со носов,среќа немам ништо друго ама ме плаши.
Јас сум од денес 38 недела,фала му на бога до сега супер бев,ама денес станав со растечен нос катастрофа. Утре сум на цтг и треба да се договорам со докторката дали ќе ме пораѓаат петок или понеделник ќе бидам царски првото ми е царски,мада и ова ми е попречно поставено нема шанси за природно. Ти како си?? Кај ќе се пораѓаш се одчучи? Јас тука Велес пак ќе се пораѓам.
И јас ушиве некако чудно ги осеќам, како до таму да ми стига болката од грлото. А не е нешто многу болно ама е сепак е тука ништо, ќе земам и спреј па ќе терам така, се надевам нема да качувам температури и да паѓан во несвест фала ти!
Девојки дали е страшно високо железо прв пат ми се случува инаку секогаш е во нормала пред 10 дена прпверував беше 15.8 границата е до 26 денес излезе 36 или нешто влијание има премама сношти ги испијав кај 10ч а сабалјево во 7:30 мо земаа крв
На почетокот и јас имав високо железо, па матичната ми кажа да ги прекинам витамините некој период додека да се регулира железото. Не ги пиев 3-4 недели, железото се врати во нормала и си продолжив со пиење. Сега е во нормални граници.
Црп се испитува. Седиментација не. Црп не дава лажни и не е нормално да е покачено во брмееност. Седиментација е нормално, ако црп е покачено значи има нешто.
Дане имаш слабо вода пиено, малку подехидрирана да си , или не им се добри нешто направени испитувањата со реагенсите нешто.
Можно е ако е до водата најмногу по 1л во денот пијам ајде утре сум на контрола таму ќе видам што ќе кажат Ти благодарам