Kolku i da sakas da begas, na familijarni nastani moras da se pojavis. Mene mi bese posle odgovorot moj mnogu glupo, ispagjam bezobrazna zasto ipak zena preku 70god e ama nekogas nemozes da se vozdrzis. Pogotovo ne, kaj sto ti ja para dushata.
Си чекам секој ден( бидејќи природно ќе сум) Големата се радува, разбира, а малото појма нема. Кога ќе си дојдеме дома ќе видам што реакција ќе даде
@thinkerbell честитки Женски во врска со тетра и фланел пелените што ги нарачувавте од алкалоид берово се всушност истите како во стружанка и памук пале што се ? Како се со цени од алкалоид берово и колку е доставата до скопје? По продавнициве немам прашувано како се движат цените ама секако би искочило поскапо. И дали кога нарачувате ви праќаат слики да си изберете
После природно породување колку време крваревте? 10 дена се поминати, имав крварење првите денови повеќе,после скоро скроз ми намали само така ко кафено, ама вчера вечерта наеднаш ми потече како добиено, денес цел ден ништо, сега пак така ми потече малце..значи црвено е како добиено, еднаш ми потекува и после толку.. Не знам дали е нормално или треба да консултирам доктор
Мене ми течеше скоро 40 дена,и црвена крв и кафеаво а на крсјот како жолтеникаво и имаше ужасен мирис.Јас добив циклус после 9 месеци од пораѓај бев природно породена и малата ја доев.Исто така некои денови течеше повеќе други помалку,накрајот на бришење беше