35-та недела и нагло преку ноќ почнаа да ми отекуваат нозеве, особено стапалата. Знам дека е нормално но има ли некое чаре да не ми се зголемуваат отоците?
Во врска со движењата на бебето од 36та недела па натаму...Ако во рок од 2 часа го нема да се направи цтг и притоа имаш јадено благо,сок газиран и кафе.... треба минимум 10 движења во денот да има на растојание од 2 часа...Се надевам дека на некого помогнав... Јас бев и направив цтг за да ми биди мирна главава
Мислам дека нема врска тоа. Кој ти има кажано? Може да зафати позиција и да си спие, немора на 2ч да мрда
До сега никој ништо ми нема речено. Денеска и вчера ми е проактивно, пред неколку дена не беше толку, а пред тоа исто проактивно. Мислам дека зависи како ќе се позиционира. Ама ете штом така ти е речено од др ок
Тоа што ми беше кажано споделив...Можеби да е така ама сепак кај мене цело време папочната му е околу лицето и ми беше мисла
Ајде гасови ама и овој месец каков апетит имам то чудо едно. Навечер ова време лудила за јадење ме фаќа. Само шо си направив тост, од страна варени компири и маслинки, сега и корнфлекс со млеко вденав. Надвор од мозокот сум со јадењето, а слаба чечкалица сум, само две кила сум поправена во бременоста Како стоите со исхрана ? Јас цел ден ќе пазам ќе јадам здрава храна и на крај ќе оптегнам нешто безврска