https://www.facebook.com/share/p/162ifHHQ3k/ Baravte od alkaloid berovo, tuka ima. Tetra sto se x 3 vo kutivce jas gi zemav direktno po okolu 250 a tuka se 600. Kolku da gi razgledate prouzvodite ete link
Исто сме ние, 39+1 вчера на преглед ни контракции, ни болки, грлото ептен затворено… Ми рекоа секој ден да шетам и многу секс јас баш се надевав дека ќе се породам пред викендов ама којзнае
2 кила е, сега влегов во 32 недела, а допрва ќе расте уште повеќе. Е сега колку е и тоа мерењето точно не знам. Како и да е само да биде се во ред па ако треба царски така нека биде.
Не се загрижувај, таман си бебето си е доволно пораснато супер килажа, ќе следат плодова вода протоци, се додека нема загриженост од страна на лекар уживај, ако спомнат за пораѓај ќе раѓаш таман е и да се роди немаш потреба од паника. Еве јас конкретно сум 37 недела бебето одговара за 35. Ќе си нараснат после тоа. Земај повеќе течности конкретно вода, повеќе протеинска исхрана воведи јајца, месо, млеко. Во секој случај не се грижи и нормално контролата е на побрз период, јас одам на 1 недела на ехо и ЦТГ. Провери д- димери
Моето кога да одам на ехо се крие со рацете, никако не можиме убаво да го сликниме. На преден зид ми е и висока постелка, матичниот вика оваа недела треба да почнам да го осеќам, едвај чекам да го почуствувам
Пиев аспирин заради тоа заради тромбостатското време сега на 2 дена ми рекоа контрола почесто да биле контролите ама и сега гледав пред една недела едни мерки сега други со помала грамажа се ....како мерат и јас се чудам
Хаха исто и јас вчера бев, грло целосно затворено, се разочарав И јас се надевам за до крај на неделата, ама тешко изгледа
Не може да биде помало сега детето, ајде уживај и мерките кој знае како ги земаат кога ќе мерат убаво кога на брзање, првата бременост 2700 ми го измерија се роди 3030. Аспирин до 32 се зема недела, зошто уште го пиеш? Барем мене така ми кажаа сега клексани се боцкам
Мене специјалистот ми рече аспирин до 35 полна да пијам. Јас пијам ради протоците на матката, а не за ддимерите