Да Феникс, грло 1.3 пак и ме хоспитализира во ремедика да примам неколку дена магнезиум.. Па здравје да опушти малку.
@Lady Maria @medena147 честитки, да се здрави и живи бебушите, големи да растат и да ве радуваат само
Se ke bide vo red. Cim si vo bolnica, vo sigurni race si Samo pozitivna misla. Koja nedela stigna? Izvini moze te imam prasano, ama vise site mi se ispomesani
Мој совет барај инекции за зреење за да биде побезбедно за бебето.Инекциите немаат никаква штета за бебето само ќе биде успано ќе клоца ама послабо.И смирено само не се нервирај.Ајде да слушнеме добро вести дека грлото е качено кај тебе може да се качува дека си без серклаж.
Да не се правам стручна ама за слаѓ и фунелинг како инкратење на грло може да бидат предизвикани од субклиничка инфекција( нема симптоми, брисеви чисти) како и од интраамниотско крварење или интраамниотска инфекција( за кои исто нема симптоми) Не знам како се лечат ама чисто да се спомне на др да видат и тоа. Исто и состојба на бубрези, може да има некоја инфекција која не е гинеколошка а може да предизвикува кратење. Извини ако ти изнапишав еден куп работи, знам дека си во сигурни раце ама можеби и овие работи можат да се видат и да се одреди точен антобиотик.
Доколку е некоја заинтересирана. П. С. Јас се пријавив дека ќе го следам вебинаров, може ќе научам нешто
@Ladyme ај и јас да те прашам ако можеш да ми кажеш смеат ли овие да се пијат во бременост (ОСПАМОКС ДТ 1000МГ. Amoxicilin) ми ги даде општата мат ама не ми е сигурна и вирус изгледа ме фати со темп повраќање... имам и астма и одма се спушти на гради и цела свирам и тоа пред пораѓај ме најде да ме фати
Ќе ме следи и ќе видиме како ќе биде. Ќе си пишеме за неколку дена да одморам малку, да се опуштам. Извинете неможам да ви вратам на сите.