Јас само направив тогаш прв скрининг и ништо друго ама сабота сум кај докторот што ќе треба да ме пораѓат со него ќе зборам детално за све ти благодарам на одговорот
@Lady Maria @medena147 Честитки, нека ви се живи и здрави бебињата! @Ladyme ти посакувам поскоро враќање дома и да биде се во ред! ❤️
Ако ти е второ ништо чудно, мене уште на почетокот мн ми се пизнаваше, сега сум 8ми месец како тројка да носам
Нормално е. Прво така се дуваш некој повеќе некој помалку. Па ќе спласне стомакот и бејби бамп ќе почне да расте околу 12 недела. Едит. Бев 8ма недела и бев во аптека да барам нешто за лошење. Аптекарката ме погледна па ме праша дали сум 6ти месец од прилика трудна.
Пиј ги безбедни се, ако можеш оди и на пулмолог нека те прегледа може плус нешто ќе ти даде заради астмата
Гледав јас еден на тему мене ми треба и за цел грб оти се приметувам дека сум згрбавена ... доколку најдеш прати
Девојки дали на секоја контрола ви мерат грло? Ми мереа во 20 недела, денес во 24 докторот ништо не спомна за мерење. Малку во мисли се ставив дали требаше да потсетам
Пожелно е да се мери грлото барем еднаш во месецот. Јас сум со близнаци па на две недели го мерам. Појди си до матичната, може и таму да ти го измерат. Јас еднаш как матичната мерам, еднаш кај др што ќе ме пораѓа.