Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Aledarkali

Aledarkali Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2023
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    216
    Н
    Ненормална работа баш ми е жал кој знае како се имаш чуствувано во тој момент кога ти го рекол тоа без осет се доктоеиве наместо прво да провери барем сега све имаат на компјутер зошто си дојдена тој од памет зборит, мене на почеток што не ми викаа вонматерично ваму е заглавено таму дојди да го најдиме да го извадиме, замислете да појдев сега немаше да сум бремена 32 недела

На Cvetce_ му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ljiljana1986

Ljiljana1986 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2023
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    525
    Не спијам добро, се ме боли на вртење, не можам да седам -ме боли грбот, не можам да лежам - ме боли кичмата, не можам да пешачам -ми тежи стомакот, во последно време секојдневно и главоболка имам а притисок добар. Ве читам за депилација, мене ми забранија ради спазам на матката и страв ми е на интима, до кај се стигнам се депилирам сама по раце нозе а долу не се ни гледам веќе :lol: еднаш мм ме среди со машинка за шишање и така ќе тераме до пред пораѓај тогаш ќе појдам на козметичар. И така, се на се само апетитот ми е добар ама еве кај е мај јуни, уште три месеци предолги:D

На SanelaS му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.436
    Допаѓања:
    18.154
    Денес бев на контрола 37+5 денес. Мисла ми беше не бев отидена цел месец. Буцка тежи 3135 кг. Едни образи што има се стопив.
    Рече докторката дека се е во ред и засега нема знаци за пораѓај уште било високо. плацентата мазна чиста . плодова вода доволно таман.
    Рече ќе тера уште . Ај ќе видиме до кога барем овие два дена за породилно да фанам до 12 да држи ама мислам дека ќе оди и повеќе. Си викам можеби заедно ќе славиме роденден :inlove:
    јас сум на 25 термин ми е 26 :D
    И така ми се намири душата стасав да се средам и бебуш да го средам за болница и сега само можам да си уживам и да чекам, мада од уживање тешко ни се оди, ни се седи а ни се спие веќе.

@medena147 јас дури денес гледам дека си се породила оваа оретходна недела не бев активна многу.
    Баш те помислив дека те нема ќе те тагнував што направи до кај си :D
    А ти веќе си се излеснила,
    Нека ти е живо и здраво бебчето! Големо да расте, како сте ? како помина? :inlove:

@Lady Maria И ти се излесни конечно, нека ти е живо и здраво бебчето. Чекам да пишеш како помина на сета паника и страв :hug::party:

На ShtruMfeticka, Cvetce_, Butterfly009 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Srna-3

Srna-3 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    252
    Тоа е, Господ да не чува.

Јас сум презадоволна од матичната па и од др. што ми ја води бременоста од сам почеток и свесна сум дека сме многу и неможе да памтат се и секогаш се да им текне,ама па коа ќе речат не читајте по форуми, епа ако не читав немаше да дознаам тоа што тие го испуштија.

Сум за да не се опреретуваме со се и да не читаме и веруваме се што ќе ни испадне на нет или по форуми, ама и те како може корисен совет да добиеш ако знаеш правилно да ги селектираш информациите.

Од друга страна исто и те како коже да ти се оклучи некој тригер,сосема рандом читајки нешто трето, така да се што е умерено и паметно употребено треба да се користи.

На ShtruMfeticka и Marijanche33 им се допаѓа ова.
  5. ShtruMfeticka

ShtruMfeticka Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    1.334
    Klocnovi izigravaat. Imam majcina, spored nea si gleda ama ova beshe na pocetok. Posle 12,13 nedela da ne mi ja dade, ic ne se secavam tocno
    Baraj da ti meri da ne si na misla

6. DolceVita3

DolceVita3 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2021
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    14
    Здраво, поактивна е темава, а и гледам сте пишувале за депилација.. Јас претходно користев Лумеа и немам нешто влакна по нозе за депилирање, но за интима, надусници, веѓи ми треба средување веќе :) Да препорачате добар салон во околина на Козле, Карпош, Тафталиџе? Фала ви однапред!