Не не сум настината, но сум под стрес за жал, ако тоа игра некаква улога. Утре сум во систина па ќе ја покажам к.сликава на докторот. Фала
Пиев хемавит за крвта скоро 2 кутии испив но очигледно не ми помагаат. Нешто друго за крвта да пијам од витамини, освен храна?
Мене на гладно ме боцнаа па шербет па после еден час по втор пат и после еден час по трет пат. Некаде не прават на гладно пошто тоа може да се направи во регуларна крвна слика Во вена беше земањето крв.
Должност им е да кажат, ништо тешко Јас ги пиев истите, заедно со вит. Ц. Помага при врзување на железото.
Денеска прв пат имам болки на десната страна на стомакот, над колкот отприлика. Не се удари од бебето, не ме клоца таму. Ме штрека на моменти. Од што може да е ваква болка, и тоа на исто место е секогаш?
Пиј повеќе вода, можи од тоа да ти се врти, гледам лимфоцити намалени, можи ти е имунитет паднат малце. Повеќе вода, помалце маснотии, триглицериди и холестерол ти се покачени, иако е нормално да се покачени внимавај.
Кои производи ги користите за стомакот против стрии? Дали некоја користи Cera Ve крема за хидратација и како сте задоволни? Од почетокот користам само Weleda и Bioil масла, но веќе ми е доста големко стомачето па се мислам со нешто плус да почнам
Jas pishav isto negde prethodno koristev i eucerin i weleda, dobri bea ama najzadovolna sum od bademovo maslo i puterot od kakao od bloom. Prvo machkam bademovo pa stavam malku od puterot. Sega vlagam vo 9ti pa se nadevam kje bide dobro