Чепот паѓа како парче или на неколку пати во парчиња. Не тече. Плодова вода ако е високо пукнат водењак, знае да тече полека.
Хормониве се страшна работа. Не знаеш каде и како ќе те мавнат. А за потење под гради дур доиш барем не мириса лошо. Иначе прслучето утоп под гради е од пот. Ја секогаш гледам да имам барем 4 за мењавање во секое време кога знам дека некои денови сум повеќе надвор. За по дома мање битно и без прслук се поминува. Смеј се, не се лутам јас. Стварно мириса ко маче да ми умрело меѓу цицки. Последниов месец тек се опраив малку со пудрава. Јас пак ти завидувам на цицките. Умрена сум за мали цицки и да не морам прслук да носам за надвор.
Ја земав кремата баш ќе ја пробам. Има и дезодоранси со 0% АЛ за 79 ден. ММ ми вика земи ги и двете дека ефтини ако не ти се погоди едното ваљда другото ќе ти е ок. Така да ги земав и двете https://www.dm.rs/balea-soft-flower-dezodorans-u-spreju-p4066447410549.html
Мали цицки се супер, до мометот кога ќе ти се засвиѓа некој јак фустан и сфаќаш дека имаш два лешника. Или за нешто што си бара деколте со нормална цицка, не голема. Ела ти ги давам и моиве лешници.
Давај! Чешки да можеше. Одма мењав не се мислев двапати. Меѓу големи и мали одма бирам мали. Прслук не би купила воопшто. Пукната сум за мали цицки. И ја исто, ама маж не се согласува.
Дали на некоја од вас и се случува истото што и мене. Никакви проблеми немав на почетокот од бременоста, а еве сега 8ми месец и од сабајле ми се гади повраќам, некни ручекот го повратив, сабајле овошјето. Абе буквално и само од вода ми се гади ми иди да повратам дали е нормално ова. Разбирам на почеток да беше ама сега..
Кога сме на тема цицки, дали ве болат? Некогаш ми се чини дека ме прободува нешто. Кратко траат тие болки, секунди се во прашање, ама баш се интензивни, особено во левата. Не знам дали е за паника, или хормоните си го прават своето?
И ја сум гледала колку каде за намалување на гради Значи може на некој му изгледа дека е поубаво ама дефинитивно многу е потешко поголеми цицки Боли грб, тежат, сметаат не можеш да трчаш, се запотуваш а сега од хормоните бумбар ми се отечени Плус болат сега Не знам што ќе биде до крај или за доење Дефинитивно мислам дека поубаво е мали и да може на раат да си шеташ без прслук и да си трчкаш
Ај киселини што имам нон стоп разбирам ама сега и повраќање не очекував вака. Ајде ќе се издржи само се да биде во ред