Велат дека после контрацептиви најголеми се шансите за бременост кога ќе ги прекиниш Држам среќа да те „снајди“ моето на еден циклус да фати и бидете вредни цело време и очекуваме убави вести
Сакала идела сакала не. Не и се секирам повеќе, ако дојди ќе и вратам другиот месец, а ако не дојди убо ќе ме зафркни хееее https://www.facebook.com/OfficialFu...4446452713479/490872841070837/?type=2&theater
A moze da mi kazes kako tocno e imeto na aplikacijata-oti gi ima poveke Sea ja simnuvam taa Bebac -se nadevam deka e taa
Bas me nasmea so videovo Ajde stiskam palci da ni bides sledna trudnica. Utre jas sum na pregled i kontrola za krv,a vo petok sum na 4D vo GAK. ke se vidime so bebusot
кога сме кај апликации ви ја препорачувам ovia pregnancy за на телефон. Секој ден има ново известување, слики, совети...
@podravka ајде сега си во вистински раце лежи, смири се и ќе биде во ред. А помина процедурата или допрва? И кога ќе можеш кажи како дојде до тпс, имаше нешто или само на мерење те видоа...? Мене нит ме измериле нит ништо..... Со тебе сме, позитивно само
Duso sega ke lezes i ke miruvas. Ako ja pomina procedurata dobro a ako ne da znaes deka ne e nisto bolno so anastezija e ne se plasi se ke bide vo red,veruvaj i nemoj da se nerviras , inaku koja nedela si? Mene na vaginalno eho me merat sekoja kontrola,gledat dali grloto mi e otvoreno kolku e..mislam mene mi merat zasto me vodat pataloska bremenost no bi trebalo i normalnite bremenosti da se sledat,moze gresam neznam...
Мене на приватно само еднаш ми имаат мерено и тоа во 22 недела, до тогаш не. Утре ќе видам кај матичниот, тогаш ми беше 46 мм, сега во 27 недела може се намалил. @podravka ќе биде се во ред мила, известувај не како сте. Ти пуштам среќа.
@podravka duso ne gubi nadez nasite mali se vistinski borci ke bide dobro, Drugarka mi ja pravea miruvase I se porodi vo 37 nedela te guskam
Uste ne me napravile serjlaz stignavme vo 3saat trebalo utre da mi zemat mikrobioliski pa ako se negativni ke me pravat vednas bev na skrining i mu rekov na doktorot da me proveri i rece fakajjte patot odma za sk...
Немој да се секираш.Мојата мајка е правена серклаж во 15 та недела кога била трудна со мене.Цела бременост мирувала.Нормално се породила во 39 та Еве ме мене здрава и жива после 28 години
@podravka I jas mislam deka e podobro da se napravi serklaz stom se skratilo grloto, moja drugarka pravese I si gi iznosi bliznacinjata, sega se golemi batkovci. So srekja, ne se sekiraj, za dobro e. Mene ednas mi imaat mereno cerviks, a na posledniot pregled dr ne sakase, za da ne drazni.