Од магнезиумот имаш потечна столица, знае да направи проблем во столицата. Ама ако имаш дијареа неколку пати во ден консултирај се со матичниот, можи да ти ги прекини магнезиумот некое време. Да не си настината ? Јас пак полна гасови сум деновиве од што јадев глупости и ужасно мириса, срамотилаци сум, мајка ми ми вика не се трпиш
пиши обавезно што ќе ти кажат. Ако ми е и утре исто ке и пишам на докторката па ако треба и да ме види....
I jas toa pomisliv ama se nemam depilirano...nekolku meseci..toa doaga kako malku pod preponot....deluva kako masno tkivo.....da e vlakno sum imala pod miski sw mrdase..a ova pogolemko I kako tvrdo....eventualno sum.sum normalno popravena pa od trienje nesto...roa mi paga na pamet...ama ako raste ne se povlekuva...ke odam.na kozno....stoznam.....
Па оди до кожно нека те видат. Ако видиш дека не е бубулица подовро доктор нека те прегледа. Јас имам многу бемки и ги следам повеќепати годишно. Сега гледам стомачето расте и кожата се тегне па ќе гледам да си закажам преглед да ме видат.
Defin....ke odam...mislev da ne ima nekoj slicno iskustvo....ne ostavam taka...ama me faka nervoza se nesto izleguva....nekako se nwma raat...ama si vikam samo da ima resenie dodeka ima resenie.....ne e strasno sto I da e....
Тоа е во бременоста има промени и повеќето се нормални ама не е лошо да те види доктор, подобро со време да се спречи отколку да се лечи јас така велам. Јас мислам хормонски е нешто
Da bo pravo...si mozno e nesro da e hormonski....ako nw pomine se zgolemuva za nekoj den ke zakazam kozno....
Уште е мала па не разбира. Кога ќе порасне ќе биде другачија. Немам чувано кучиња само мачиња ама мноогу сакам животни и знам кај мои блиски кој имаат кученца уште од бебиња како имаат раснато и како се имаат однесувано и како се сега подпораснати. Срциња се тоа
Prstive na nozeve i na raceve mi se poteceni. Normalno e? Znam deka ne e dobro da potecuvaat gluzdovite i liceto ama za prsti neznam
Не, уште во 5ти месец почнаа да ми отекуваат прстите од време на време и викам дај додека е време да ги вадам да не треба после да ми ги сечат
So konec mozes da gi izvadis za da ne ti gi secat Ama ako ti e podobro bez niv nema potreba da gi nosis. Mene sega za sega ne mi smetaat. Nekako naglo jas i vo stomakov porasnav. Do pred 2,3 dena jaknata si ja kopcev, preeska koga izlegov edvaj da ja zakopcim, epten mi bese nelagodno i se otkopciv. Minatiot mesec kupiv pizami so kopcinja I si gi probav , super bea Vcera prv pat gi oblekov i mm mi vika sto si vakva? Toa se zirka od dole kaj stomakot razotvoreni kopcinjata