Не замараш воопшто Од споделување на искуства само може да се научи нешто плус Смирено сега па ќе види тогаш сигурно ќе те прегледа пак па ќе реши Можеби нема да те боцнат
Ќе видиме закажав заболекар (конечно) со многу страв.. ама тоа е секако мора да се среди па баш на следна к.с ќе видам дали е намалена.
Toa i mi bese poentata, da spodelam iskustva voedno i da se olesnam i falavi na site do edna za poddrskite, sovetite i predlozite. Ete sekoja zhena svoja prikazna, polesno mi e deneska od koga se spogodivme. Isto i jas mislam deka nema da ima ic zreenje ama porasteretena sum i pokraj toa da odluci zreenje barem ce sum hospitalizirana....
Дали осеќате привремени болки долу кај матката, кај јајниците ? Некогаш не можам патики да си врзам како притисок имам долу, некогаш ништо. Синоќа го осеќав разиграно беше баги вечерта, ама ударите сеуште му ги осеќам нежни, како да ме клука нешто, слично на гасови, не ги разликувам некогаш оти имам проблем со гасовите. Е сега издржливи болки беа , налик како грчеви, ќе ме фатеше ќе ме пуштеше така извесно време, после се смири, дали е од ударите не знам, малце шубе ми напрај. Утре сум на втор скрининг па ќе видиме како сме
Мислам дека тоа е нормално, се шири карлица и се се менува. Можеш да пиеш повеќе магнезиум. Конкретно јас не сум почувствувала вакво нешто, одвен како мешето да ми тежи.Кај мене целата болка оди во колкови ноќно време кога ќе заспијам. Ептен мирно спијам ( како ќе легнам така ќе станам) ама сега меше тежи и знае да ме заболи колкот па се будам и се свртувам на друга страна. Ама фала Богу се ова е издржливо
Колковите се башка приказна, месец и кусур ме боли кога станувам кога сум во некоја неприродна положба, до магнезиумот е подобро, ми се намали болката
Најактивна е темава па да прашам тука. Како ги чистите, некоја дезинфекција на душеците за креветчињата пред да се употребат?