Ист ми се направи и мене, ми се израмни со стомакот, и црн, како валкано 6 месеци после пораѓај уште ми е таков. Од време на време пробувам да го извадам тоа црното после капење, ама уште си има. Не знам ни што е
@Baby warrior @BellaBibi @gwenst Значи не сум само јас, нема место за паника ко така. Јас си реков од кај се најде сега ова боја и не излегува, ама изгледа нормално е. Среќа не можам да си го гледам убаво од стомакот инаку има да ми боде очи
Ама тоа е. Може нема да имаш линија. И папокот потемнува од истото. Јас плус и линија имав. И уште си ја имам.
Здраво мамички, се враќам во групава по втор пат Ме интересира дали некој може да сподели искуство со 2 год разлика меѓу децата? Малку ме плаши таа мала разлика, и општо како ќе ја преживеам бременоста со тодлер
Хормони, мали бактерии, гелот од ехо се и сешто. Кога ќе се породиш ќе пробаш со хидроген некоја капка 3%, или кокосово масло.. или мицеларна.. зависи што ќе ти успее, нежно ќе триеш и со нешто ќе излезе, нема врска со линеа негра.
Во септември планирам да искочам на плажа како згодна мама ќе мислам откако ќе се породам у јуни сега нека седи како е така е … ама боде очи ептен … сакам да закажам фото сесија наредна недела како ќе го сликам стомаков хахха ама мерак ми е да имам спомен како е така е
Боде очи, ама после пораѓај, после неколку месеци ќе го снема. Кај мене па и и од лапароскопска операција, над папокот имам лузна, па една крива линија, па едно црнило што беше , плачев од што неможев да гледам, ама еве со тек на време се среди.
Забавно, како другше Додека си бремена е лесно. Првите денови го игнорираше, е сега сака се што е негово цуцла, кревет чорапи Малце е хаотично,ги хранам ,пресоблекувам како на лента,ама ќе фатиме ред здравје. Ќе растат заедно
Па мене од нејзе и пупакот внатре ми се обои. Не е само линија. И уште таков ми е. На дригарка само пупакот и се обои, ја немаше целосно.
Линеа негра е кафена, а ова е баш црно и како собрано валкано личи ама залепено за кожата. 3 бремености, ниеднаш немав линеа негра, а ова другово со секоја бременост го имам и е нешто што може да се исчисти од после, за разлика од линијата која исклучиво сама по себе се губи по некој месец.
Од секогаш најубави фотосесии за новороденчиња сум гледала во photo factory, прават и сесии со трудници пред некоја недела се слушнав како комплет имаа пакети оваа недела мислев да се јавам да прецизирам термин и избор на пакет со цена. Ако има некои други што се со препорака споделете
Kaj sto ve citam so papocive sega i jas zastanav pred ogledalo da se vidam Do sega ne primetiv, papokov mi e zatvoren, panika me fati Imam edno minijaturno dupcence i jas zabelezav crno Normalno e da e zatvoreno?
Никаде не им е леплива. И пупакот е баш потемен, не е баш кафен, накај црно оди. Еве и погоре пиша членка дека уште го има после 6 месеци. Не се појавува кај секој линијата. Само ќе им исчезне, од хормоните е.
На темата за папоци, има ли некој со отворен папок се уште? Мојов си беше отворен и си остана така ама премногу се рашири и сега како огромна дупка ми е… имаше и период кога од гелот од ехо ми се инфицираше па едвај го оправив
Пак настинав, по 4 пат оваа зима. Мислев завршив со настинките, ама пред 3 дена почна да сме гребе грлото, еве од денеска и кивам, шмркам, пак, по стоти пат. Не знам што имунитет ќе беше ова моево, бетер од децата во градинка сум оваа бременост. Во животот не сум се разболувала толку многу и толку често. Се отепав од јадење овошје, салати, пиење витамини и џабе. Стварно ми се смачи.
Ginger, остава ли многу влажно при чистење на кујна пример? Јас имам на друг бренд ама ептен водено тече по користење да морам да пребришам со сува крпа.