@Veki4kaa честитки, нека е жива и здрава Линеа негра ја имав со синко кога бев бремена, 2-3 месеци после пораѓај ја снема. Папокот отсекогаш ми бил вовлечен, првата бременост ми остана така на внатре. Сега немам линеа негра, ама папокот скроз нанадвор ми излезе. Ареолите скроз се изменија и тие, темно кафеави се. Со синко не памтам до толку да ми беа темни. Фиокарот за бебка стигна, 6 фиоки наполнив со перени алишта. Остана генералката, едно по едно со мм да средуваме. Си викам има време, ама и нема уште многу. Како се ближи времето, така паника и страв ме фаќа. Само се молам се да биде добро со мене и бебето.
Девојки вас да ве прашам ....дали сте имале нус појави од Дабростон .? Ми ги дадоа да ги пијам ( не сум трудна ) поради тенок ендометриум и висок естроген.....некако ми е страв кога почнувам да пијам хормонални апчиња
Kako sto mi se blizi terminot taka mi se zgolemuva anksioznosta, me pukaat paniki i samo vo grc sum nekako... Samo tamu mi e pametov... sto ce bide, kako ce bide, sto ce se desava, kako ce se odvivaat rabotite. Milion prasanja, prasalnici, podprasanja, mozokov mi e turshija Jas vo bolnica sama i vo soba sama, vo drug grad, site ce mi se tuka sobrani, ce si slavat, ce se so lugje itnn...
Ooo jas sum odamna porodena ama seuste celo vreme sledam i citam i se raduvam na sekoe novo bebce Ti posakuvam na tebe, a i na site leeen poragjaj i najslatki bebcinja vo race
Redaktirav. Po greska tebe te oznaciv mesto jabi.... Sorry Amin na site so lesno, a na vas ostanatite Gospod zdravje i ubavini samo da vi dava
Никакви, др ми рече можно е од нив запек, ама сега не ги пијам, пак си се мачам со тоа. Од упатството прочитав два реда, и оставив. Видов дека ќе ме испаничи оти страшни раб пишува. Штом ти се дадени пиј си и не мисли на ништо. Се е тоа нормално. Ќе помине се најубаво ќе видиш.
Некој да ми го појасни извештајот? Мојата не беше на ГАК и ме прегледа некоја замена ама некако не ми објасни ништо,помина време од извештајот никако да ве прашам во ред е?
Се што можеше од нус појави, се имав. Мене не ми пријаа ич, после и во бременост кога имав кафен исцедок, ми ги даваа и кажав за појавиве и ми даде утрогестан. Многу лошо ми беше.
Јас сум доказ за скратено грло уште од нова година,крај на јануари примена и на ГАК на одел паталошка,еве сум моментално 3 последни недели не мирувам воопшто веќе ни не мерат грло а успеав да истерам до безбедна недела,така да можете сите верувајте во вас и во овие наши бебиња дека се борци.