Зошто се плашиш, имаш некои симптоми или болки? Мислам podravka имаше пишано дека чувствува како тегнење надолу.
Мила, не се секирај...само мирувај и со позитивни мисли, душичката мала нека уживка во позитивна атмосфера. Докторите си ја знаат работата, се ќе биде добро!
да имам бодежи одоздола како со нож , и пецкања веднаш над страмната коска внатрешно и како да ми тежи доле нз како да објаснам више , на матичната и се јавив зашто мат ми е од др град и викам ќе се јавим па ако треба ќе одам ама ништо конкретно не ми кажа а до сега не ми мерела должина на цервиксот дали е во ред , и нз дали да чекам на контрола сум на 4 сеп. или да одам веднаш
Дали некоја имала искуство со ХПВ и кандида во тек на бременост? Дали и колку е штетно за мајката и бебето и што се препорачува да се конзумира да се отстрани?
Podravka barem na sigurno si tamu, te kontroliraat, stiskame palci da pominete leso. Pozdrav do tebe i do bebencata
ajvarot mi e najlesna rabota epten ednostavno i lesno , ama ljutikata so kupecki kecap e zakon hahahahahah samo si pravime ligi
Ja Jas recisi cela bremenost imav kandida jalekuvav so vaginaleti, ama pak se pojavuvase,riduv zivi,zdravo bebce ne e opasna.
Кааааај сте бе женски ? Со секси мешковци Што си прајте арнички ли сте Само вие ли лиги ќе ми прајте на мене со ајвари Јас си јадам моментално клавчиња Ваква сум како хрчаков....само моите не се живи де Не се секирајте и без нервози кандидата не е страшна само е многу досадна Исто така многу жени правеле серклаж па еве живи здрави бебенца родиле, без грижи само слушајте доктор и нема да имате мака, тоа е немаме сите иста матка, некаде мора и тоа....
хахахах срцка предозирана сум од нив тие ми се доручек,ручек и вечера хахаах како десерт после секое јадење деверми ме зафркава вика кој ред од пченката во нива почна од што се прејадувам све живо и диво ме боли па навечер до 3 не спијам видете го ова преубаво нешто и ова
Of i jas so bliznackive osekam ko tegnenje nesto nadolu , pred mesec dena doktorkata mi merese i mi rece vo red e se . Sega citajki ja podravka me fati strav malce , aj utre sum na kontrola pa ke vidime so ke kazit doktorkata .Inace ja terame 28 nedela
Срцкааа па кај си тии ? Пишувај ни почестооо ни фалат твоите позитивни постови како си мо ти со синчето ? Се спремате ли пополека ? Бидете ми добри ве гушкаам
Еве сум ја добра сум и синко е добар, па нема што да пишам моментално на темава затоа ме нема Спремни сме и чекаме сега Кога ќе сака да искочи тогаш, не му се мешам во математиките Наминувам јас од време на време да ве поздравам вака како падобранец, новиве не ме знаат ни дека постојам Ве гушкам
Таман си реков денес порано се одјавувам и ќе си легнам порано еве ме пак со нови прашања ужасно ме чешаат стапалата со прстите и прстите на рацете.Ги погледнав нема ни трага од комарци а ме чешаат како да имам 10 убоди едно до едно нема ни осип да помислам дека е алергија само вцрвенети од чешање ми се.Не верувам дека е од Клексанот реакција оти и пред него ме чешаа еднаш вака.Барав на нет некаде прочитав можно било да е нарушена функцијата на црниот дроб на друго место дијабетис на 3то за мајката не е штетно ќе поминело после бременоста ама за бебето не чинело и си реков шо ќе се ставам во мисла да не спијам мирно ќе ве прашам вас за ваши искуства.Еве сега престанаа ама да не ги допрам пак
Еее колку е добар интернетот а и стручната литература толку и не чинат...само мисли си ставаш нервози...може од склет од нервоза те чешат...јас на пример кога полагав Интерни болести 2 тоа е 2000 страни си изнајдов милионии симптоми и болести се шекнав мислам...а пак Психијатрија кога полагав мислам имав дијагноза за лудница хаха ...психата е страшна работа...затоа уживај, мисли на бебчето и само позитивно мисли дека наскоро ќе си го видиш златцето мало