Има врска грутките на газот со пораѓајот? 5 месеци за 1 недела а мене лом грутки како мозолки ама не пукаат
Мамички нормално ли е да се мокри во текот на ноќта 3-4х? Денес сум 38+3, не можам да се опуштам и да се наспијам премногу често станувам за во вц, а ако не отидам на време стомак ме боли.
Decki, pak jas. Stignaa rezultatite od denes. Ddmeri uredni, krva slika skoro super. Samo neshto me nasekira, citam sedimentacija treba da e pod 12 mene mi e 30. Mislam deka toa za trudnici ne se vazi taka, ili da pocnam da panicam
Јас моментално го пијам овој ама од Швајцарија ми го донесе мм. Има многу голема разлика од нашите, американска компанија го произведува. Може и од Амазон да се нарача. А од тука на Now softgels од 400- и тие се супер. Само за 800мг треба да испиеш 6 апчиња. И земам по еден тоцо релак форте, има алфалипоична коселина и магнезиум, тие се добри за грлото.
Не ми е јасно зошто воопшто ги ставаат тие параметри за испитување. Само за стресови ли кога е покачено нешто? Ајде има некои што знаат што е нормално да е повисоко ама има многу што не разбираат баш крвна слика. Фала богу мене до сега не ми ставиле ни седиментација ни маснотии за испитување, и да стават информирана сум, ама гледам дека на многу ви ги ставаат да се испитаат.
Мамички здраво, Ве молам некој лек што и да е за киселини, ме разби киселинава 24/7, ни можам да спијам, ни можам да јадам. 35 та гн сум. Тие што имавте киселини што ви помагаше? Убав ден на сите
Немаат врска години. Ако смета доктор дека треба секако ќе каже. Инаку убаво е да се направи, секако ако сакаш и имаш можност. @Mmm123
Јас сум 34та и веќе повеќе од два месеци имам киселини, среќа само навечер/ноќе (преку ден некогаш ги има, некогаш не и си поминуваат и сами од себе). Најчесто пијам сода пола лажичка во малку вода пред спиење и ми помага барем додека заспијам. И Рупурут некогаш знам да лапнам ако се разбудам во среде ноќ од киселини.. Тоа ми има пократко дејство од содата искрено