Честитки, најубава утринска вест. А вчера те помислив, викам штом ја нема цел ден да пише, сигурно е тоа. Отсрце, честитки, нека е живо и здраво бебенцето!
@ShtruMfeticka честитки, сега гушкање и само радости да ви носи Женски јас ги земав резултати од огтт тест ама докторкава на клиника нема цел месец да биде тука за да ми ги види.. ке морам да барам друга.. што мислите за вредностите..
Те домислив, се домолив да е се во ред, и сакаш верувај сакаш не пишувам и плачам од радост за тебе бидејќи конечно желбата ти е во раце живи и здрави да сте, гушкате се и брзо закрепнување
Добри се, ме буни само ова што не ти спаднал меѓу двете мерења ама сепак е добар, во граници на нормала.
Te citav celo vremee, za site maki sto si gi pominalaa i iskreno premnogu se raduvam za vas. Cestitki da ste zivii i zdravi i lesno oporavuvanjee
Во 33+ недела, колку често ги чувствувате бебињата? Некако многу послабо ја осеќам женската оваа недела. Ептен ретко...и нема веќе удари како претходно, туку понекогаш ќе осетам тегнење. Во вторник сум на преглед кај матичната, ќе бидам 34 недела здравје, таман и за брисеви да ми земе.