@ShtruMfeticka @Yowannty Честитки за беблаците и на двете, нека се здрави и среќни Побрзо опоравување на вас две, бидете добри.
@fragaria @nice-girl Да ви пишам овде неможам да испратам све, не сум толку активна, затоа што мн почнаа по месенџер, телефони да ме оптоваруваат, блиски и по 3-4 пати во ред како си, како си... тоа не се менува знаете од сат во сат ама луѓево незнам немаат осет неможам и јас се нервирам едно исто да пишувам. Иначе останувам во болница, да помине терапија антибиотик, ради леукоцитите почнаа контракции до 70 да се качуваат не се болни, ама ете грло пак 1.4., по два клексани рече јани средив да ми дадат. Кочоски дојде вика мн било ама ете сме го слушале сите жени Јани. а човеков трансфузиолог... јас не сум имала тромбоемболија или пулмоемболија или нез што да се плашам. Така да тоа е се средив вчера се избањав и ќе се лежи. убав викенд на сите, уживајте
Немој да се нервираш ќе се среди се ќе го примиш антибиотикот и ете со клексаните ќе се подобри работата сигурно Јани си знае и затоа дупла доза, не мора сите да ги расправаш што како да им објаснуваш за ситуацијата верувам дека не ти е објаснување на секој втор затоа пушти си нешто за гледање на моб , слушај музика, прочитај некоја книга ќе помине брзо викендов
Fala vi na site devojki od se srce Nemozam na site poedinecno da vi psuvam, mnogu sme I daj Boze samo da se mnozime Na site vi posakuvam lesna bremenost i lesen poragjaj Tie veke sto ste porodeni zivi I zdravi da ste I vie I najmilite Samo ubavini da ve sledat
Што тресеш бе? Јас немав скриен шеќер, па ми беше утринскиот покачен, зошто јадев многу, тоа пишав. Второ, никој не рече дека солам памет некоја да не го прави, туку прашувам зошто некои правеле со три, а некаде викаат две се доволно.
Јас кај бев ептен слаба, па и ослабев на почетокот плус. На крај со +20 кг бев, а бев онака таман. Само мешето пред мене, ептен згодница си бев. Сега пак немам време да јадам убаво, пак си спуштив килца. Сите сакаат да ослабат, јас да се поправам.
Честитки на сите породени, гушкајте бебчиња и уживајте @Ladyme одмарај мила, тоа е најбитно, за прашања можат сите да се обратат кај сопругот, а и немора на секој да се одговори одма. Твое е мозок на пасење и одмор. На нив не им менува дали ќе дознаат за 5 недели или воопшто, тебе ти менува ако немаш мир и се нервираш. Ти посакувам се најдобро
Ајде со лесно само Колку можеш позитивно Сите тука ти испраќаме позитивна енергија и ти посакуваме да биде се во ред Само полека ќе помине... Битно си под лекарски надзор Инаку ја се уште не сум кажала на сите дека сум во бремена состојба баш оти знам дека ќе ме замараат со прашања. Воопшто не сакав да те заморам туку дека те читав на клиника дека си и било лошо се надевав дека те пуштиле барем дома да лежиш ама па од друга страна таму барем те следат постојано Само да сте добри Одмарај си колку можеш не мора на сите одговори
Јас од денес ја почнувам 33та и баш денес ептен слабо ги осеќам и двете, вчера беше поинтензивно, ама и претходно некако има денови кога слабо ги чувствувам. Осеќам само како се пикаст во ребрата и неможам да дишам. И двете се на десната страна наместени и веројатно од што немаат место неможат ни да движат многу… Јас сеуште не сум имала јаки удари, како што читав многу тука што пишуваат дека ќе ни збоктиса од ударите кога ќе почнат јако да маваат, имам поинтензивни ама никако не ми здосадија и само чекам да мавнат Ептен се нежни и суптилни кај мене