Јас моментално користам Полигинакс веќе трет ден, ставам околу 22ч и до сабајлето излегува од самата вагиналета како кремасто мрсно, па ставам една тенка улошка ноќе и баш се гледа дека е такво, не е толку течно како вода.
Јас одев во тоалет саат време по вагиналетата и тоа жолтото го избришав. Еве веќе саат и нешто немам ништо на влошката А тоа што беше истечено на гаќиѕе се закорави и не се суши туку како дамка остана Сега ми пиша др. Котларова дека штом немам веќе течност на влошката, дека е од вагиналетата остатокот. Не знам дали да отидам да ме прегледаат или да следам
Штом така ти пишала докторката, јас мислам можеш да почекаш уште неколку саати да видиш дали ќе се појави пак течност. Која недела си?
Јас сношти заборавив да се боцнам клексан, дури сега се сетив Мозокот не ми функционира како порано ептен сум заборавена значи и аларм имам и се и џабе. Бев со луѓе реков ќе се боцнам за брзо и скроз заборавив. Иначе до кога се боцкавте клексани вие што сте со мутации? Јас имам уште за 9 дена и матичната ми рече прими ги уште овие и ќе прекинеме
Мене ми се случува последниве недели да се испотам доле ептен и како течност буквално на гаки, неколку пати неделиве последни се вадам од памет. Исто кога ми се моча а држам подолго мислам дека ми протекува мокрача по малкуради притисокот на бебе на мочрн меур
Kleksanite mene transfuziolog mj gi odredi, I gi pijam od pred embrio transfer do den denes . Sega sum 21+5 Sekoj mesec pravam hemostaza I homocistin I transfuziologot mi kazuva kako I sto.
Ako prenatalnite od apteka ti gi preporacale isto I oni imaat pogilem spektar na toj tip na suplimenti ama se pravi forsing. Nekoi apteki se I samite uvoznici na nekoi suplimenti pa toj suplimenti go forsiraat ( opsto kazuvam ) .....Inace prasaj I na drugo mesto. Neka ti ja objasnat razlukata I benifitot...... A za ovie za zelezo ne mi e nisto poznato I nemozam da komentam. Sepak doktor treba da se slusa . Nie ovde samo od nasa presepektiva I iskustvo komentirame.
Јас на моменти мислам дека матката ми се отвара осеќам мала болка и како балонче да ми излегува ама не знам од каде, ете не ми текнало на мочниот меур. Грло затворено 3.2 мм можно е најминијатурно и внатрешно и јас да се подмочувам
И јас ги примам од старт и проверувам хемостаза и ддмери, ама дека треба да се породам за брзо веројатно ќе треба да ги прекинам. Затоа прашував тие што имат примено, а се пред пораѓај до кога се боцкале. Прво ми рече матичната 24 часа пред пораѓај се прекинува сега рече уште овие и доста е. Ќе се консултирам и ск со докторот кај шо ќе се пораѓам
Mi se desilo i povise od dva dena da cekam za urinokultura i da e negativno neznam kaj ispituvas jsu avicena proveruvav taka da pozitiva samo nempra da znaci deka ima nesto
Девојки со поголеми мешиња, мешко мој е веќе прилично голем и може е глупо што прашувам, ама утрогестанот не можам веќе да си го ставам како порано, се поплитко и поплитко. Ви се случува ли и вас? И дали би имало штета од таква апликација?
Ако неможеш да го ставаш пиј го. Јас некаде од кај 16та недела почнав да го пијам и немав проблеми. Во полна 32ра го прекинав скрос.
Кога го пијам како мачнини во главава ми ствара, ме успива, магливо ми е. Ќе видам ќе комбинирам некако.
Само што излегувам од Систина. Нема знаци на пукнат видењак. Најверојатно е од вагиналетата и плус утерогестан што ставам и се се направило каша попара. Но, ми дадоа памучна газа за секој случај да следам наредни 4-5часа ако р полна веднаш да се варатам. Од сабајлево како приметив поминаа 6 часа така да најверојатно е полигинаксот. Ама барем сум мирна. Грлото се зголемило ( од 20цм) на 24 цм и е затворено Работата е што кај мене немам никаков исцедок и заради тоа не носам влошка и викам сигурно полигинаксот целиот ќе се абсорбира како утерогестанот. Ама мокра никогаш не сум била и ептен се исплашив. Ама фала му на Господ добро е
Ima nekoj sto ne znaat i nemaat zemeno. Ili dodeka da razberat ce pominat 3 meseci i taka Sega drzavata dava 26.000? A opstinski zavisi od obstinate?
Мене утерогестанот ми се упива целосно ама полигинакс се малку како поголеми. Се извадив од памет од 5ч сум будна
Јас треба да почнам со клексани докторот ми рече да ги ставам во рамо е сега малку ми е шубе каде поточно или да одам еднаш да ми покажат па после сама ке се боцкам