Има намалено некој грам, не е со многу, меѓутоа има на јазичето и устичката како белко, постарите мислам го викаа памукче, ми даде Нистатин да ставам за тоа и рече дека заради тоа не сака да цица, го боли, инаку е се ок.
И мојата имаше. Можеш и вода да зовриеш со малку сода и на показалец ќе намоташ газа или пак со чепкалка за уши ќе брцнеш од водата и ќе му исчистиш. 2-3 пати дневно убаво е да се прави тоа.
Е не памтам ама 4-5 дена ама за колку и да е ќе продолжиш со нистатин 7 дена мислам беа да не ти повтори оти може јазикот да се исчисти ама на грлото не.
Да ,хахаха Инаку нема врска ни со каналите оти баш се случуваше ако е преполна другата града а не сака на таа (и така биваше некогаш) да си тече самото.
Абе какви канали запушени, напротив со цицање ќе ги отвори, тоа малечно на почеток колку има сила да извлече за 10-15 минути. Па и да не му даваш веќе, да го тргнеш и ад да му понудиш. Абе кој ги учи вака да ми је знати .
Овие два дена осеќам како пулсирање кај вагината доле... На лежење сум ама станувам да јадам ,вртам круг низ соба некогаш ќе се наведнам да подигнам играче... Сабајле и малата ја носев во градинка. Не е болка него баш како пулсирање ако станам престанува. Нормално ли е или да барам преглед ?
Не се осеќа ништо посебно. Честитки. Ептен брзо мајка. Аууу, чекај ќе видип тек што е потење, ја по гаќи спиев, значи ја, што сум зимурлива и ко фишек се виткав кога спијам, во бременост и сега, ужас, значи ко жена во климакс. Леле со доење, прасе не ми е рамно. Ништо не ни помагаше, ме спаси на еуцерин ролонот, иначе корнев.
Ако си имала покасна овулација рано ти е. Според мојот гинеколког 7 ма недела минимум за срцева. Ти држам среќа
Devojki, posle kolku vreme zemavte brisevi od koga go prekinavte sumamedot? Jas zavrshiv vcera znaci vo nedela, brisevi mi se zakazano za petok, a kontrola vo cetvrrok kaj dr. Afrodita. Dovolno e 5 dena od sumamedot?
Исто сакав да прашам и ја, пијам моментално антибиотик за уринарна бактерија, после колку време контролен тест се прави не ја прашав докторкава моја
за жал има луѓе шо ги слушаат, па кога ќе ги слушнам новороденчиња на режим им кажале на 3 саати да ги дојат, па ги оставаат три саати да вриштат