Мешиња има ли некој контакт од Алкалоид Берово за тетра пелени? Дали може онлајн да се порачаат и која цена се?
Имате предлог за онлајн нарачка на сетови за новороденчиња, поточно за искачање од болница. Изнакупив алишта ама баш сет за новороденче уште немам, ако сте задоволни од негде и сте нарачале, споделете
Мајки денес на преглед ми рекоја дека бебче веќе е спремно за да излези и 3цм сум отворена и за брзо ќе бидне. После колку време сте се породиле вие откако ви кажале дека сте толку отворени?
Др. Симонида Котларова Попоска во Ремедика, најтопла препорака. На секој 15ти ден од месецот почнуваат со закажување термини за од следниот месец. Доколку се одлучиш за кај неа ти препорачувам на 15.04 да се јавиш за термин затоа што многу брзо се пополнуваат термините кај неа.
Има ли уште некоја како мене што се осеќа одвратно ? Дома сум на боледување ради болки ,ни за на работа немав желба нешто за да заличам на човек ама сеа па ич по цел ден со пижами и 200 пати да се избањам мислам корнам.. немам надвор излезено со денови. И до тоалет ми е тешко да отидам
Вчера свекрвами купила од некој бутик од Прилеп. 400ден се, 3 во паковање. Ако нешто ти менува ако сакаш можам да ти сликам маил пишува на пакувањето па прашај си.
Од кога ми рекоа 4 прсти отворена, за околу 13-14 часа. Со тоа што беше предвремено и цело време лежев. Да движев може и побрзо би било.
Дали е нормално исцедок како белка од јајце,растеглив, жолтеникава боја па и прозирен од сабајле ми се појави на одење во тоалет. Брисевите беа чисти... 19 недела сум
Јас 38ма сум, еве откако се вратив дома генералка правам, нека бидне и побрзо ако сака Немам болки, но изгледа од самиот преглед со рака одам како прекршена целата одваај...
да, сосем нормално, како напреднува бременоста се зголемува исцедокот, се додека не мириса непријатно, не чеша/пече или нема крв во исцедокот е нормална појава.
Jas sum.cela nedela ko zgazena...dali od vremwvo....nemozma da se pomeranian....bolat race noze..stomakot kako nekoj virus.....ic nwmam energija 31 nedela.....bas sakav da pisam dali nekoj sto sme tuka nekade se oseka slicno.....duri I bebevo e mirnicko......mozw I do promenlivovo vreme da e....