Мене за првото 22 ра ми кажа сигурно дека е женско. Пред тоа цело време ја имаше таа поза со прекрстени ноџиња
I jas nemam ime, ne ni planirqm da razmisluvam dur ne stignam 30ta barem Zensko e moeto inaku Za sinot mnogu rano imav izbrano, fala bogu se beshe ok da e ziv i zdrav samo. Za vtoroto bev reshena da se vika ana, ama se sluci shto se sluci a jas se porodiv den pred imendenot za Ana na 6ti avgust. I nekako kako maler go smetam sega izbiranjeto na ime za devojkava, pa si vikam ke pocekam ima vreme 22ra sum.
Не си единствена, јас сакам ќерка а име и немам одбрано, важно креветчиња постелнини гледам Ако е син одбрав име, не ми излегува од глава. Првата бременост во глава имав само женско име, а излезе машко. Да се надеваме дека сега ќе ја имам истата среќа, да биде обратно од тоа што ми се врти во глава Ама како и да е, знам дека ќе го сакам бескрајно како мојов прекрасен дечко дома
Не си имала некој во близина. Не е до апаратот за ехо. Ако бебе е со скрстени ноџиња, ако е свртено во некоја положба, неможе да се види.
Леле што убаво И ја бев денес кај Котларова Пре пре воодушевена сум, како убаво објасни полека мирно јасно Жената е феноменална навистина Дури да се чуди човек како останала во мк Навистина многу сум задоволна од прегледот Само мене некако рано ми е да почнам да купувам Мислам барем здравје до 28-30нед па после
Ти благодарам мила Уште сега солзи ми одат на очи, си го замислувам моментот колку само би летала од среќа
Децојки да ве прашам, има ли некоја што има проблем со мое здравје апликацијата? Неможам да се најавам, ми требаат резултатите од ддимери кај матичната ги немаше сабајле, па после неможев да ги добијам на тел. А на апликацијава не ми дава да се најавам, вика системот се соочува со проблем при најава. Ако има некој да ме упати, шизнав цел ден со резултативе, ко мутле се осеќам, незнам да се најавам на апликација .
Кога врќе почнавме муабет вакс навечер за имињава .. да ви кажам дека со маж мож ми дојдовме до две финални и вчера ми кажа дека едното му се свиѓа повеќе од другото… а мене па потсвесно обратното и сега нов проблем, на крај на толку мислење некое трето име ќе искочи така ми стои работава многу ми е тешко да и одберам име за цел живот
за првата ќерка јас го одбрав името, да не речам во 8 мо одд. уште како дете имав замислено дека ќе имам ќерка и ќе се вика како мајка ми (почината е млада) маж ми не се бунеше. му реков за второто ти ќе бираш, е сега он сака по него, а мене нешо не ми е баш по кејф искрено имав друго име шо него не му се свиѓа, е сега морам и јас да правам компромис, ќе биде изгледа варијација од тоа он шо сака, со една буква сменета
Исто е и кај мене, ја инсталирав пред повеќе од 1 месец и не успеав да се најавам. Постојано го дава истиот проблем “при најава”. Внесувам точен маил и пасворд. Им пишав на маилот посочен за пријава на проблем, ама нема никаков одговор.
Денес веќе 32+3. На почетокот кога читав мислења на членки во овие недели, ми изгледаа толку далечни.. нереално ми е, кога стигнав до тука. За недела дена, здравје, после Велигден почнувам со перење, пеглање за бебуш. За три недели почнуваме со цтг. Веќе емоциите и мислите почнуваат да стануваат вистински хаос, што и како ке биде, дали можам, дали и како ке издржам, во следен момент верувам дека како што помина бременоста за час, така, па и побрзо ке помине и самиот чин пораѓање. Каша попара. Остана уште малку до запознавање со бебе, чиј лик постојано пробувам да го замислам, ама неуспешно. И за крај, некако самата сум убедена дека ке биде пред термин ама останува да видиме. Со лесно на сите
јас си имав список направено неколку имиња а татково уште смислува па ќе видиме... иначе кај мене уште на прв скрининг гордана погоди на втор само ми потврди за полот, додека кај матичната не можеше да се види се до 20 недела се криеше од сите страни