Леле женска ти беше со термин 3 дена пред мене сега ме фаќа паника хахах Честитки да сте живи и здрави
И се брзало да ја запознае мама и кај мене ќе биде брзо и мојата е голема ми рекоа нема да ме чекаат до термин. Гушки до вас
Slicno..jas kako vlegov vo 8 mesec ...mi se namali apetitot...kiselini...veke ne soijam po celi noki I od prethodno radi trnenje race noze...zamorna sum...vo tekot na denot moram da predremam..energija nula..a ne sum ni jas popravena mnogu 14 kila...vtor trimester mi bese raat ...za se....ama ke se izdrzi....do juni
Денес се прерачунав уште месец ипол најмногу два ни останува нас со термини во јуни се мислам да почнувам со перење од нареден викенд да не ми стане потешко после на крај на 8ми
Jas se mislev veke da kupuvam nesto I da isperam......ako vaka prodolzi da mi bide macno....a I ne se znae .....neli.....popoleka...ajde popoleka....
Абе све се пере и суши и реди во два дена. Јас уште немам почнато, а 37 сум. И да реши порано да искача ќе подиспере татко и. Не мора цел плакар наеднаш да го наредам, колку да има за почеток. Наши маици, блузи неносени цел месец ги преперувам обавезно, како годинава што перам чисти алишта никад не сум, не знам што стана во Скопјево, колку прашина има, хаос.
Јас планирав така да почнам, и кога ми рекоа ќе ме пораѓаат во 34та, гз преку глава беше тоа, пери, суши, пеглај.. нешто ние, нешто свекрва ми и на крај се предомислија, па 38ма се породив. А си планирав по малку да почнам од кај 35та.