Мислам дека зависи од тоа како се протоците, постелката, плодова вода за до кога би чекале. Ама немам слушнато некој директно да индицира царски, прво одат со провокации, посебно па сега за втор пораѓај кога првиот ти бил спонтан. Во секој случај, ти биди си спремна за во сабота .
Па не, вчера само ме прегледа и ми рече во сабота сум дежурен, дојди сабајле и биди си спремна Зашто така сме 'договорени', ако не ме фатат болки, да ме породи кога е дежурен зашто цел ден имаме за чекање И со првото беше така, дежурен беше, и од сабајлето на 2 саати ме враќаше, оди до дома па врати се и во 7 ми направија прием, на полноќ ме породи
Ништо и кај мене, мирно цтг вчера, ми рекоа утре пак да одам... Си викам барем нека ми пукне водењакот, па кој биде дежурен нека ме пораѓаат хахха не знам дома што да правам, ни ми се работи ни ми се седи. Вчера не ме гледаа вагинално, некни 2 прста бев отворена. Штом ти рекле во сабота да одиш, ако не се отвориш сигурно со провокации ќе биде, колку веќе ќе чекаат Ти во која болница си?
Во ГАК одам. Ти? Јас пак, денес нова генерлка Утре планирам да не ја носам поголемата во градинка, демек последен ден сами да си го поминеме заедно целодневна Па денес се да исчистам, за утре од ново да може да направи лом
и јас мислам ќе проба прво со провокации чим првото ти е природно, а и ова ако е наместено, е ако не бива со провокации тогаш може и да биде царски како и да е биди спремна на се. иначе сега те читам и си се смеам на мојов ентузијазам дека со второ побрзо се отвараш
Исто и јас на Гак. Мојава не оди во градинка деновиве и за тоа не ми се работи ништо изгледа хххх јас собери она растури и така
Може цимерки ќе се погодиме @Anaroz1 наместено си е со главче, веќе е и спуштено Инаку зборевме вчера со мм, и он ми направи филм во глава демек не останувај ако не се отвараш, да не те породат царски намерно да не сака да те чека, кај издржа толку издржи упте малку И сега од сабајле тоа си го мислам и ми се врти низ глава Муж бе, не те остава на раат со твоите филмови да се справуваш и нервираш, дополнителни ти прави
Дали ви се појавија брадавици и нови бенки по телото? Ми се појавија првично на вратот обични брадавички, сега се со кафеава боја. И од двете страни.. дали се губат после или ке си останат така? До сега немав слушнато дека излегуваат нови во бременост
Jas imam tolku mnogu sto neznam sto e staro a sto novo I bas me plasat oti imam mnogu na stomakot I bas na papakot I na preponot. Planiram da zakazam na kozen Dr .
Devojki, tie sto ste na boleduvanje ne na trudnicko, od fondot koga vi pocna prvata isplata I dali posle kasnat ili se redovni?
И јас имам многу бемки а имам и нови, и тие што ги имам некои се зголемија во бременоста , стомакот ми е цел. И ситни брдавички на очни капаци ми се појавија, катастрофа...
Мене ми излегоа ситни бемкички и како брадавички ваљда се, по вратот. На стомак имам видено една две мн ситни, не сум приметила на друго место. Се надевам нема да излегуваат уште
И мене како папиломи на вратот Здравје нпосле пораѓај ќе ги средувам со кожен сеа немам сила и за тоа.
Да, на стомакот, на брадавиците… се надевам ќе се изгубат и мене ми падна чудно кај се не излегуваат во бременост…
Да, ставив кога ми ставија газа на раната... кога ја извадија од болница до дома раната црвена се иритирала. Или никакви на почеток со спаваќа, а после памучни високи.