Честитки, жива и здрава и многу ве радува ❤️ Еве се пријавувам и јас за јуни, јас уште си живеам во илузија дека е далеку терминот, точно ништо немам купено освен тетра пелени хахаха
Честитки мајкички @Baby Girl123 @An43 @Marijanche33 @Baby warrior не се фер нели хаха, биди јака и повеќе јунски да има еве јас сум 30та и со прогнози до 35та па ке гледаме да избуткаме до тогаш барем први денови од јуни да фатиме ама почнав да си се спремам гледајки дека друшкиве повлекоа нога па си земав едено пакетче pampers premium колку да има да видам како ке реагира па ке докупуваме Козметика weleda нешто ситно земав, алишта, тетра, пумпа и покрупните ствари. Ми остана торбица најбитното и топломер е тоа незнам каков
Е за топломеров и јас се мислам некој без контактен читам за бебиња најдобро, ако има мајки со добро искуство споделувајте од каде да земеме За торба си нарачав мекана од Тему преубава стигна денес ќе ја перам
Девојки фала ви. Господ да дава ваква среќа на секого Кога ја гледам, се топам После целата борба со лежење стресови и сл на крајот од тунелот имало светло Веќе животот има смисла
Честитки од срце! Да сте живи и здрави ПС. Ако сакаш, кога ке можеш пиши ја твојата породилна приказна, ке ни значи искуството на сите што сме со кратко грло
Bejbi, mislam deka e podobro so obicen toplomer mislam onie shto se stavaat pod mishe ili vo gaze po preporaka od pedijatar. So beskontaktnite primer koga rabotev vo banka za koronata 2020 imavme 4 najskapi na pazarot shto bea za direktorite, niednash ne pokazaa ista temperatura 4te, i toa ne beshe bash mala razlika iskreno. Se razlikuvaa i po povekje 1 stepen cel. [Eden beshe i po povekej od 6-7 iljadi gi poracuvaa od negde] So digitalen ili obicen ako merite vo gaze od rezultatot shto ke go dobiete se namaluvashe 1-2 stepeni, ne se sekjavam tocno bash. Moze sega ima podobri beskontaktni ne znam, ama maliot koga se rodi 2021 taka mi rece i pedijatarot. Ne e teshko da izmerish ako toa ti e strav, sepak bebe e nema sila da se izmrda ako mu go drzish raceto gore.