Cestitki.......da ste zivi I zdravi I beriketni....srcka.....da ti spomna deka mozno e porano....aide samo da ste dobro......cuvajte se....
KOLKU UBAVO KAZAno....se vredi na krajot..nema poubavo od ovoj blagoslov.....uste ednas cestitki I od Boga blagosloveni
Женски јас сум во зграда, дали е нормално се е затворено а да се осеќа мирис на цигари од кај комшиите? Знам дека сега сетилата ни се на најјако ама не е нормално се да е затворено а јас да осеќам мирис како тука некој да запалил цигара а кај нас не се пуши... Отварам врата од тераса да влезе воздух и знае да замириса кога пушат надвор ама одма затварам ...
Isto I jas duri znam koga komsikaya gotvi na mast ili so zejtin...ha ha normalno e se ni e pojacano....
Да, и кај нас се случува. Некогаш климата го носи тој мирис ако пушат на тараса, многу често ако отворат врата кај нив, влегува од ходникот иако е се затворено, или ако поминат по скали со запалена цигара.
Многу мириси доаѓаат од аспираторот, можно е и од таму да е. Ако доаѓа од таму ќе треба и ти да го уклучиш во исто време за да не ти се умириса дома.
Мене минатата бременост ми се случуваше во ВЦ преку вентилација да ми мириса, се убивав од повраќање. Тоа е, пушачка нација сме. Сега сфаќам колку околу нас секаде мириса на цигари. И на влезовите на моловите корне.
И кај нас во купатилото се осеќа на цигари, некој пуши изгледа таму и вентилацијата враќа. Ко да немаат тераси .
некои соседи и во тоалетот пушат и кај мене смрдиии. Незнам као можат во тоалет. Ај на тераса ок е ама во тоалет ...
Ај вие во згради, кај мене свекорот цела зима пред некоја година пушеше во купатилото во вентилација директно да испушта чад, а најхит ми е колешката. Вика под аспиратор дома пушиме на зима, демек не пред бебево. А местото од кое лежи бебето и аспираторот цели 2 метри оддалеченост.
И јас сум јунии ,ништо не сум спремна Имам 90% работи од големата. Ама треба да се вадат да се перат. Битно спалната се кречи моментално, па следна недела ќе извадам алишта ,тетри,колички И комплет за од болница да видам батем тој нов да и биде