Душа. Ајде полека ќе се среди се,јас природно бев со ќерка ми не знам како иде со царски нека кажат други дали е ок така да боли... Мене за епизитомија многу ми помогна Виоплекс спрејот ама пак ќе речам не знам дали е исто.
Во Waikiki облеката Materniry сега е Comfort. Воопшто не ми е за трудници, туку регилар облека. Ниту панталони не најдов.....од каде купувате облека?
Од нигде . Се зезнав во Ваикики со едни хеланки мислев труднички се, тоа комфорт да ти биле, не знам што им е филмот па ги наредиле таму.
од нигде бев таму ништо не најдов и користам нешто од мајка ми, посекако ќе се стопли па ќе можам фустанчиња до крај да носам
За хеланки топло ви ги препорачувам од ојшо. Да поскапи се ама буквално живеам во нив, многу се удобни. Со подолга кошула се топ. Трудничка облека стварно има очај избор. Среќа ме собираа фармерките од првата бременост, само едни купив од ХМ. Другите ми се од тоа бутичето во подрум во гтц. Маици зимам оверсајз и со кошулче откопчано така некако се носам. Фустан сега со овој огромен стомак ако облечам изгледам пресмешно. И мене ми се ужасни облеките во Ваикики. ХМ се наоѓа по нешто малку посаглам.
Не ми е познато Ојшо? Го има кај нас? Или, ако може линк да ми пишеш. Во ХМ имаше панталони, но големи броеви, L, XL.....многу мал избор.
Oysho го има во Ист гејт одма на главниот влез мислам карши Зара хоум ќе му дојде. Не знам дали го има по другиве молови. Еве им ја премама програмата https://www.oysho.com/mk/obleka-premama-n4916?celement=1010689759 Јас ги имам тие до глужд што се. Само требаше М наместо Л да земам иако сум конфекциски 42 ама некако во брзање ги купив. Како и да е ги изнаносев.