Мислам 20-22 ама тоа спаѓа во втор скрининг. Ако видат нешто, тогаш те праќаат специјално да правиш на срцето на бебето додатен скрининг, инаку не мора.
Mislam deka ne ti se losi. Poslednoto ti e na granica. Moze nekoja dieta da to dadat ili nasoka na sto da pripazis. Jas vcera pravev ok mi izgledaat I moite I gi prativ na sestra mi , interest e rece ok se. A vo vtornik sum na pregled pa I ke gi vidi I doktorkata.
Епа нареден месец ќе одам Скопје со обврски и таман ќе направам еден шопинг, во Битола апсолутно ништо нема, дно дна сме. Во бутиците за деца фушарски материјали или модели од јас ко бев бебе. Јас сакам едноставни бои, нејќам џиџани работи сликовници.
Јас сум 22ра недела и 6 дена. Без разлика дали забележале нешто на вториот скрининг мислам како процедурално не пратија на ехокардиографија. И на скринингот се беше добро и денес докторката истото го потврди.
Женски, пижами за после породување/доење кај да најдам убавки… све некои дезени за тетки низ Скопје на кратки или на бретели
По приватните клиники секако дека процедурално ќе те пратат и да нема ништо. Мене на ГАК ми се падна Ќаев за тој скрининг, кој е доста добар доктор, рече се е ок со срцето, го прашав да не треба да одам додатно и таков као, па нели реков се е во ред. Ок. Ок.
Прво види дали ќе доиш, па после ќе си земеш. Ако сега се пораѓаш за брзо, топло е и така гола ќе си или по маица веш, што ќе ти се некакви посебни пижами, ако воопшто постои такво нешто.
Па да не сум гола е работата горното маиче е со делче што се откопчува за да може одма да му дадеш цице а убаво изгледаат средено кога ќе си станеш сабајле.[/QUOTE] како на сликите погоре што ги ставив барам
како на сликите погоре што ги ставив барам[/QUOTE] Маици и прслуци има во ХМ што се прилично добри. Мислам и во Сара фешн не се лоши. Ама спаваќа нигде не можам да најдам. Имаше ептен убави во Есотик во ГТЦ ама само С и М. Јас сум висока 175, М ќе ми е ко маичка Ништо живо не можам да најдам спаваќи по прерамки. Со првото имав две една од Ваикики и една од Бисер и не можам да ги најдам кај сум ги забутала. За со царски спаваќа е спас. Не мора да е за доење доволно е по прерамки.
како на сликите погоре што ги ставив барам[/QUOTE] На тему гледав вакви работи, и многу позитивни коментари имаше на артиклите, зирни си таму.
како на сликите погоре што ги ставив барам[/QUOTE] Тему и јас ги ремнам Колку шо си купив последниве 3 м од тему работи за мене немам купено 5 г
како на сликите погоре што ги ставив барам[/QUOTE] Јас ги имам и двете, со ќерка ми ги користев. Прслукот е топ од womans secret и од лиска имам, ги утепав од користење. Поготово за надвор кога бевме многу лесно ми беше да се наместам и брзо. А спаваќата е глупост реално. Два пати ја имам откопчано, средноќ ме мрзеше, полесно ми беше да ја спуштам цела страна. Дека помали се отворите на спаваќата и реално ако размислиш нема поента на тоа деколте. Од womans secret ја земав јас.
За со царски спаваќа е спас. Не мора да е за доење доволно е по прерамки.[/QUOTE] Не се за доење ама убави спаваќи на прерамки има во Reserved