Да, има недели кога се чувствувам како да се распаѓам, ништо не можам да работам, само ми се лежи, едвај пола саат можам да стојам на нозе да сработам нешто. За среќа па променливо е, не ми е секоја недела така, приметив дека ако не одмарам сум многу повеќе истоштена, имам болки и се ме боли. Повеќе одмарај и внесувај течности, хидрирај се.
Тоа само од тебе зависи. Има жени 7 ми месец веќе отечени онака не па цел ден на нога има жени одлично го поминуваат.
Дали е ОК грлото да е 25мм почеток 34? Некоја ако имала и рекле ли да зема некаква терапија или нешто да не се движи многу?
Ако се осеќаш добро и ако бременоста ја носиш лесно зошто да не некако после фокусот оди на бебето штознам јас би направила. После здравје имате други церемонии мекици, крштевки, родендени и некако одбележувањето на бракот ми паѓа у втор ред … бар кај другарки што сум била на такви прослави отпосле
Мене во Систина веќе не ми го мерат … сега пред некој ден на контрола, 33та недела / ми рече само затворено е ок си е .. почни да пешачиш бар на два дена по пола саат за да се спрема полека и природно почнува да омекнува
Пешачам цела бременост не сум седната. Јас можно е и да се пораѓам царски дека првото е. Ми спомна 2 недели да земам утрогестан, за секој случај. Што знам?
Хм утрогестан на средина на 8ми месец не сум слушнала никој да зима веќе … со продолжено дејство се исто како магнезиумот штознам. Во мојата глава веќе почнувам да се спремам за пораѓај а и докторкава моја така ми звучи веќе … е за царски едино ако те чува немам искуство со тоа
Види го прикачениот фајл 977050 [/QUOTE] Абе имаме ново бебе??? Честитки мама! Мекициве преубави на слика