Измешај сода бикарбона и кокосово масло нешто најбезбедно, можеш акк сакаш специфчен мирис да додадеш етерично масло. Јас не се потев но го направив од причина што несакав да користам ролони со хемии и откако го направив друго и не користам, сум изненадена ниту се потиш ниту мирисаш а е сосем природно.
Бета хцг на 2 мај 3900 а денес на 8 мај 9000 и нешто. Дали е во ред? На контрола за срце да слушнеме сум на 19.
Значи да се откажам од барање Сакав со тоа да го пребришам креветчето, фиоките … сега немам идеа со што би можела
Здраво. Прочитав некои информации на интернет незнам дали се точни. Мојот сопруг правеше денес ренген снимка јас сум бремена. Дали има некои импликации? Пишува дека извесен период не треба личноста да се доближува до бремени жени...
Имаше некој ставено распоред на ГАК ама на тој не можам да најдам акушерска амбуланта 2 соба бр 36 ,или истата е 1и 2 ? Или ако имате распоред за 2 да пратите ?
Да прекинеш да читаш на интернет, зашто нервно ќе оболеш. Ај малку смири се, и опушти се, цела бременост е пред тебе, само позитивно.
Другарка го носеше малиот на снимање, беше трудна само не ја пуштија да влезе со него друго не и кажаа, после детето со неа си беше цело време (поодамна беше ама така памтам)