Аспиринот да го прекинам во случај кога ке имам чиста крв,ова го воделе како имплантациско. Аспирин пијам година веќе со препорака од трансфузиолог
Zdravo devojki...si rwkov da pisam ..kako me fati virusot stomacen od veligden...eeno 10 dena me drzese...se sredi ama nekako stomakot od togas nikako da go dovedam vo red kakp sto treba....35 nedela sum vlezena....postojano imam cuvstvo na neisprazneti creva.....odam po 6 pati vo toalet po malku...ima od zapek do kasesta stolica.....sto I da jadam imam kako podzrignuvanje kako da mi se vraka hrana...me omalaksuva skroz......nwznam veke sto da pravam..vo aptek ami prwporacaa probiotic boulardii.....namaliv magnezium mislev od toa da ne e ....I pokraj toa sto mi vikaat duplicate doza...bebence e karlicno postaveno pa si vikam da ne pritiska ono....epten mi e maka.nekoj slicno iskustvo? ...Fala vi
28 уште малце, не ме боли постојано туку при некое движење, најверојатно некој нерв или некоја коска ми притиска
Оф веќе од тежината ти е, и јас со првата брменост имав уште од 7ми болка не пиев ништо тогаш, ама прашај за Неуробион ако ти дозволат стварно пушта болката.
Ми е страв оти на една пријателка исто и велеа од бебе од бебе кога му направија доплер испадна колкот вода му берел, серапептаза земаше и бед рест до крај на бременост
Епа нека те видат убаво, ама тоа што викаш дека задникот те боли повеќе ми звучи на ишијас болката сепак види..
Ништо апсолутно не плаќам ниту еден лек ниту преглед. Клекасните од прв ден ги користам ништо не се плаќа.
Блазе си ти јас се оддсдов од пари кај за инекции кај за витамини па за непцата 600ден платив гел за нос 320ден ексик веќе... Ама да биде се ОК пари се печалат... А верувајте сакам да се усреќам и јас после два трауматични завршетоци...
Јас па обратно, доев исто година и ми течеше до крај само. Со тоа што првите 5-6 месеци станувавме мокри со маж ми букв. ја поплавував спалната. Се измолзував, мрзнев млеко, детево цицаше како лудо и големо беше, а јас јадна имав млеко за три деца да дојам. Се мислам дека во мојот случај колектор за со второво ќе е идеално.
исто и јас, ама само првите неколку месеци, не можев да спијам пошо се беше утоп од мене, после некое време се стабилизирав. доста вадев и замрзнувавме млеко, па можев било кога да ја оставам и да и дадат
Јас не и не го сфаќам како итна потреба, може да почека. Ниту фарбање ниту никакви хемии ми е страв...
Тие што сте на боледување како ви исплаќаат пари од фонд? Дали е редовно на одредена дата или каснат?
За нос Марисол до морска сол и еукалиптус пет дена максимум и после Марисол обично изотоничен раствор за чистење на нос.. Една германска фирма мислам гелот за непца со маслиново масло уште некоја состојка...
И мене ми е затнат ама само од едната страна цело време, ставам обичен спреј од морсска сол не помага баш. Неможам повеќе се мачам цело време да дишам. Што правите другите за оваа состојба, и дали можеби е штетно за бебе со дишењево?