Леле колку ми е жал што го читам ова... Кој ќе ја сноси одговорноста сега? Знам дека штетата не може да се надомести... Стварно во моментов не можам да најдам начин да ти опишам колку ми е жал, издржи.
@podravka ...многу ми е жал... што и да κажам дρуго ќе биде излишно... Болκата за загуба на бебе е голема, за близначиња уште поголема, нажалост ја осетив на моја κожа...
@podravka Многу ми е жал, колку и да те тешиме знам дека нема да ти помогни, знам колку боли загубатa. Можеби така требало да биди, биди силна
@podravka mnogu mi e zal no mora da bides silna,zivotot prodolzuva @zuto a odgovornosta koj ke ja snosi ?????Nikoj tesko na majkata ((
Иииииии како така бе мила... Како не им е срам, неспособни, неспособни, неспособни ѓубриња !!! Ќе се мачиш како роб за да стигнеш до тие две цртки и на крај ова. Да не им беше прв серклаж што правеа.... Ме расплака искрено, итака бев денес нешто ептен раздразлива...
@podravka mnogu mi e zal za zagubata.Te citav kolku se namaci za tie bebenca,a sega ova Bidi silna ,a na tie "doktori " sram da im e kako nesovesno rabotat
dusicke sto i da ti kazeme nema da mozeme da ti pomogneme,koga go procitav ova solzi mi potekoa,znam mnogu ubavo kako ti e i jas vo 20 nedela gi zagubiv bliznacite i nema zbor sto moze da ti go kazam a da ti pomogne..Mnogu mi e zal no ti si silna zena eve jas posle 8 meseci od taa grda slucka ostanav bremena,ne ocajuvaj mlada si i samo napred ti isprakam hug:
Мешина добар ден и имајте убав ден.петок ме пушти матичниот на некој испитивана со се Прат 11-12 недела.дали знајте што е то?
Odgovornost nikoj ne snosuva zasto ima golemi sansi da se pukne vodenjakot ako si vo poodminati meseci..za zal
Bidi jaka i silna.nema nikakov zbor sto mozime da te utesime site.gospod e golem ke si gi naredi toj rabotite.
Јас денес бев во државна на втор скрининг се е во ред со бебето само малку ме збунија матичниот три пати ми кажа дека е машко кога денес докторката вика женско е нема ништо што укажува на машко незнам вика како ти кажале дека е машко и сега сум целосно збунета дали е можно матичниот да згрешил? Инаку сум 24та недела
@vesna212 можно е, не е прв пат да се згреши, братучеда ми била до крај машко па во 9ти кажале женско е. Може со папочната некако му се видело дури помало, па сега подобро се гледа.
@podravka Многу тажна вест денес, верувај сите сочуствуваме денес со тебе. Господ ги дава најтешките битки на неговите најдобри борци.