https://anexbaby.com/strollers/anex-flo Оваа ја земав и anex eli ми се преубави ама дека кожа и мене ми беше недоумица пошто летно бебе моево. Anex flo е водоотпорен текстилен материјал преубав, плус со заштитен фактор, мислам дека ќе ужива во неа.
Ептен е убава, особено за женско бебе ептен е royal Тоа сопругот го искоментира дека биле создадени за женски бебиња и од тој аспект беше причина повеќе за сајбекс заради боите ама секако и двете се супер што е најважно, да уживаат во нив
Јас се породив 5 дена пред термин, а бев 2прсти отворена. И тоа ми рече докторот ако спонтано не почне пораѓај ќе мораме да интервенираме. А бидејќи не почна спонтано фино лепо ме легнаа на креветот ми го пукнаа водењакот ми ставија провокација и чекавме. До душа си побарав одма епидурал па не осетив болка, затоа сега ме фаќа фуфка од пораѓај пошто не знам како е. Немој да се плашиш знае доктор што како и кога треба подобро од сите нас
Јас имам на чико 3 во 1, best friend се викаше и ја искористовме максимално сите три дела и количката не е мрдната. Секој ден по 3 4 саати на секаков терен од улица до земја, до калдрма, издржа и за второ бебе сочувана а за купување јас веќе почнав малце по малце што ми се свиѓа си земам и јас сум 26та недела. Се што ми убавко си купувам
Кај мене причината беше висок притисок. Среќа што беше под контрола и со терапија иначе ќе ме породеа царски
мене ме снема правев малку пауза но еве ме повторно месецов ми беше турбо си дојде мм од пат, средувавме низ дома, го осветивме станот со нашите најблиски, купивме креветче и количка моментално 28 недела+4 за 2 недели на контрола бебка прета мешето нагло пораснато и се движам како шатка вие како сте ??
Транспортерот ми е најискористен, колку што се сеќавам во него и мора да се вози во кола. Корпата исто така си ја користев.
И јас вака правев отворена беше во нејзината соба и влегував да ја гледам цело време, си се замислував како ќе си ја возам
Не можам да ја дочекам Ми стигна и фотељата за доење и сега цела соба и е комплет, вчера си седев кај неа си читав книга… некако преубава енергија ми има таа соба сега и си ја чекам да си се гушкаме заедно таму.