Девојки дали е во ред ваков резултат? Малку ме плашат времињата што се пониски. Дали сте имале и вие ваков случај во 31ва недела?
Еве од мене моите омилени што ги поминувам: Kiddo, Prenatal, Mothercare, Bebe Home, Orchestra, Bebe Maison KIDDO има две, едната е пред Солун на сам влез од десна страна а втората е во Каламарија накај аеродромот. Двете големи стоковни куќи и супер услужлив персонал, мене ми се омилени, преубави брендови и супер им се цените
Ништо не е една единица под граница, кај мене со терапија клексани цела бременост аппт е 22/23. Димерите се супер исто кај тебе. Нема простор за грижи. Аппт паѓа скоро во секоја бременост, кај тебе само една единица под нормала што е супер.
Зборни и со гинекологот секако, ама мислам дека за вакви резултати нема ни да те прати на консултација со трансфузиолог
Имаш слични на моите резултати. Мене докторката ми кажа дека се одлични и нема потреба од никаква консултација со трансфузиолог. Така да уживај, резултатите ти се супер. Еве ги и моите за да си споредиш.
Чисто да споделам, си најдов решение за киселините конечно. Таблетиве ги има во ДМ, јас додуша не сум во Мк, ама бидејќи има и таму ДМ би требало да ги има. Плус се со вкус на ментол и не се воопшто гадни. Спојлер
Да не ја има некој новата од chicco количка? Trio bellagio ама белата. Ни рекоа ептен лесно се чистеле од продавница ама некако ми е страв а преубава е