На почетокот одев секој понеделник некако така ми почна мене конкретно бременоста оти имав крварење од 6-7нед до 12 После 12 Нед на две три недели мислам дека одев а сега еднаш месечно ми кажаа
Јас на почеток на две недели... Сега пред ПРИСКА три недели и пукнав неможев да дочекам... Направив и НИФТ мораше сега кога прашав кога на контрола ми рече докторот кога ќе стигнат резултатите... Инаку ПРИСКАта утре ќе сликнам да видите... Бев и кај матичниот и тој рече дека се е ОК... Е сега четврток брисеви треба кај матичниот и многу ми е страв... Ми рече Утрогестан да намалам и дека за магнезиум смеам да пијам а во болницата докторот кога му кажав дека имам грчеви во нозете наасмеан ми рече мајка ќе бидиш "мажот нека те масира" а мојот не е по тоа искрено сургун ќе ме отера... Малку е тежок на карактер... И сега прироритет специјалист ми е да слушам... Матичниот дури и таблети и крем ми даде рецепт за хемороидите... А ми беше навестено бидејќи од мала ги имам дека не смеам ништо да ставам додека не родам ниту да пијам ниту нешто друго... А за Утрогестанот ќе.прашам пак кај докторов во болница што ме води од кога научив декс сум бремена и тој виде дека имам тромбофилија додека матичниот ми рече се е ок фолна и да работам на случајот.... Мораше кај матичен ради мајчина книшка и да не затреба нешто .. Што мислите вие..
Па добро како што ти кажал, ќе одиш на преглед контрола кога ќе стигне резултатот. Да треба порано да имало причина, сигурно ќе ти кажеле.
Дали има некоја од тука порачувано од goshopping.mk ? Перниците за трудници се на пола цена намалени, со се испорака се по 900 и нешто денари, се думам дали да си земам оти во последно ужасно се мачам во спиење, болки насекаде по телото.
Denes se raspravav so niv, poracav toster, smrdi korne, stigna skrshen, ne ni krevaa na tel, im pishav mail i mi vikaat normalno bilo da kornel na plastika i kinesko i mnogu nelogicnosti sum imala kako toa stignal skrshen i red drugi gomnarii. Bezobrazni do nemja kade, dzabe frleni pari. Abe i ednorozi da imaat nikad vekje nema da ve vidat so takov bezobrazen odnos kako da sme stoka napushtena na pasishte. Degenerici
На перницата пишува да не се обраќа пажња на сликите туку димензиите да се запазат, на крај којзнае што перница ќе пратат, ќе ги заобиколам, ќе си порачам од друга страна.
Ќе ти кажи самиот доктор, кај сите е различно....ако е се во ред може на 1 месец, ако треба нешто да се следи можи и почесто, но во секој случај само опуштено и без многу мисли. Со лесно.
Незнам дали примаш клексани. Ако не промаш обавезно дд мери и хемостаза да направиш т.е обавезно трансфузиолог да те види.
Јас си нарачав од тему, предобра е, од 1200 ми даде попуст за 600 ден ја земав. Многу поудобно се спие со перницата, јас се преродив.
Јас на Лала ја имам уште од март на попуст ја земав и сум исто пре задоволна. Само навлаките многу незгодни па на шнајдер ги однесов и патенти ми ставија.
Ќе барам некоја, ич не можам позиција да си најдам а и пашата во стомак салта прави откако ќе легнам. Деновиве е чудо, дури потскокнувам на моменти кога ќе ме удри, ама она баш убаво удира Денес еве немирни сме цел ден
Ива честитки од срце подрани и она во мај наместо во јунииии да е жива и здрава и да ве радува многу многу!