@mama89 купи една тегла да ти помине меракот,странците што ни идат на гости ја фалат една фирма наша не се сеќавам која, ист бил како домашен ајварот.
Во понеделник доаѓам за Скопје пак ако можеш да се стрпиш до тоаш добро ќе е извини што сега ти пишав и те потсетив ама сега прочитав ха
Од mama's бил. И ние имаме уште некоја тегла од лани, едно време му запнав за доручек ама многу леб бега, каков апетит отвара немаш крај.
A mene mi se svigja ajvarot na Vero, mnogu go jadam i onoj pikantniot mh mh e so toj mozam cel leb da izedam uffff me nastrvivte sega pred spienje
Јас ич не саκам κупечκи ајваρ, κаκов и да е ми го нема тој вκус κаκо домашниот Κупечκиот ми е неκаκо κаκо обаρени пипеρκи само недопρжени за да не изгубат на тежина Домашно си е домашно бρе, κога ќе завρшиш со полнење на тегли седнуваш со тазе леб и ја мацκаш шеρпата хаххаха послатκо од тоа нема
Leleee be samo da nastrvite chovek znaete kje ve otepam! Pak po 4ti pat denes napravivte da mi se prijadee
Од централа Ние утре правиме сос од домати неколку тегли (само јас го јадам, другите си јадат домата) , нешто превкусно за со тестенини. Море и него на леб би го мачкала . и после ќе се жалам во темата за кг.
Аааа не ве читам повеќе само апетити ми отворате после сестрата мене да ми вика ти реков да ослабиш не да приклаваш се смеам ама денес баш ми рече а докторот рече другата недела упат а на болница ќе ми даел изгледа на синко му се брза по муабетите а и јас сум нестрплива хихихихх.Инааку денес чувствувам притисок во препоните и сабајлето како благи менструални болки/
Стварно сте лошотилки, па не правите појќе моабет за ајвар дек умрев, ејјјј 1 е сатот кај да купам сега.
Ајдее @Едно Чупе ќе се гушкате со синчето за брзо. Само со лесно да е! А кај сестрата наредното лето ќе одиме слаби и згодни колку неа.
Ќе види таа убаво поздрав до тебе и до другарчето врсници ќе ни бидат во исти кафичи ќе излегуваат @kristina.k
И јас будна,не ни верувам дека ќе заспијам за брзо време. Ме тренира малава за кога ке се роди да можам да издржам будна. По 3-4 часа спијам дневно. Туку друга мака имам јас. госпожата моја многу е отечена, значи не можам да ја допрам, едвај се бришам после одење во тоалет, ме боли ,ставив масло од кантарион на газичка го држев малку ми помогна, ама еве пак... тоа дека сум блиску до породување, нормално е ?
Dobro utro i od mene,dobro e sto vcera bev izlezena pa ne citav inaku kaj ke najdev ajvar, Mamicki da ve prasam dali si go sonuvate bebceto,doktorot mi rece nosam masko a jas stalno sonuvam zensko bebe i bas sega go sonuvav rodeno belo ubavo i mi velese samo mamo,a se razbudiv okolu 4 namesto voda se napiv jogurt i onaka so zor pijam dum zaspala i sonuvav zensko bebei imase edna pregratka nemozam da opisam!
Е,ова со ајваров не ви требаше Јас само еден месец трудна а веќе стрвна,лелееее.Само се надевам дека нема да качам 37 кила како со ќерка ми Инаку мешиња уште од сега имам проблем со несоница,неможам да се наместам,бешиката ми е постојано полна и си дежурам.Многу сум променлива во расположение,вчера цел ден расположена и насмеана ама од попладнето како бесен рис бев,ќе пукнев.И,уште една мака си имам,сега ќерка ми ко за беља цело време сака јас во раце да ја зимам,со мене се да прави и одвај се објаснуваме,се натажува ама што да правам,среќа мм е тука па улетува стално у помош Ајде убав ден да имате
Еее, @ivi1987 така е, секоја бременост приказна за себе, плус кога веќе имаш дете мора да се ставиш во втор план... познат случај А колкава ти е ќерќичката? А за ајварот, не можев да одолеам, се накркав сега и одам да шеткам*
3 годинки наполни сега пред еден месец,уште е малечка плус интересна е што цело време збори дека сака дада
Де бе мамички, ајварот сите не попапали! Ќе пробам да компензирам со убави пржени пиперчиња и сиренце, па ако не ја бива работата правец у Веро! И тој од Мама'с ќе заврши работа!