Маж ми е 190цм, така да ќе видиме како ќе биде и нашево, ја сум ниска ваљда некоја комбинација … на последниве ехо слики цела глава е од татко и уста нос профил
И мојата е иста ко татко и, на мене е само женско. Сакав само зелени очи на него да има, и само тоа нема бе
Еј за зелениве очи вчера правевме муабет баш кај мене во фамилија се движат често баба/татко/брат ми си викам каква убава комбинација би било да префрли детево и излезе со зелено око женско а темна на тен на мене и маж ми ама тоа замисли, реалност ќе видиме за некој ден/недела
Нишо од зелените очи сестро Ја се надевав дека моите ќе ги откине дека зелени, она маслинката од татко и на очи ја има
Мојава ги фати зелени очи на мене. Чекам уште да потемне како татко и. И виткана црна коса на него да има хахаххаѕа
Биби кај тебе е лесно штом очите ги наследила … до 18години ако не потемни за матура ја фарбаме и минивал и решена
Моево колку беше големо таму најголемо на неонатологија хахс да дојдеше до крај може и 4кг ќе го родев. Јас сум 3700, мм 4000 роден
Мојата има плави очи, сафир, двајцата со мм имаме плави не и бегаа тие, да ти кажам докторкава од ремедика викаше како брат и сестра сте хахах сме личеле двајцата плаво смеѓи со плави очи.
Дали вие кои пиете мултивитамини на Провен имате проблем со ниско железо? До пред еден месец железото ми беше 19.9 со Прегнатол, после 6 месеци морав да ги сменам дека ги нема во аптека, и одма разлика огромна, сега железото ми е 8.