И мене тогаш некаде ми почна како тежина да чувствувам кај препоните, а на стомакот тогаш некогаш странично почна ко тегнење. Мислам дека е нормално, освен ако не се силни болки и на интервал или пропратени со крварење, генерално секоја нелагодност е нормална
Мислам дека само сподели дека е за забава, не мислам дека верува во ова. Мене вчера ми излезе некоја од Америка како вари зелка некоја црвена и меша урина во неа као демек полот да го дознае, а не сака да знае до пораѓај и на крај и се совпаѓа. Искрено… не верувам јас во ниедна ситуација, со првото сите симтоми ги имав за девојче а беше момче така даа, чисто залажовки за забава верувам дека си прават сите
Tokmu taka . Zabava e toa. Retko koja od nas si nema gledano na kolku god. Ke se omazi, pa kolku Deca ke ima, pa koj te saka I toa vo sredno skolo sum go pravela Sekogas razlucno izleguvalo ama detski raboti sme se zabavuvale. Na fax ne mi ni telnuvalo na toa. Se vo nekoe svoe vreme . Isto adeti so nekoja simbolika pri pravenje svadba ... vo razlicni kraevi razlicni adeti so nekoja simbolika I se e od zabava. Taman rabota da se veruva vo toa.
Тогаш почнаа и кај мене отприлика… после 30та веќе бебето качува убаво на тежина и мускулите си реагираат… во 9ти сега секојдневна е болката во препони си тежи … над 3кг во меше
Некаде не напишав дека тврдам дека е ова е 100% точно. Ако ги читаше другите мислења се надоврзав на друга членка и не би прашала дали може во 16 недела да се види полот , туку ќе кажев 100% е машко поради солта Полека не мора да хејтате одма
Јас од радозналост се што ми кажаа пробав хахах . Со сода и урина па демек со ланче и прстен , па кај ќе се почешам прво на горниот или долниот дел. И секако дека не верував во тоа ама пустс радозналост
Исто, радозналост е. Мене постара жена ми ставила сол на главата и кој како ме види типува , носиш машко или женско де стомакот се шири , лицето со бубулици Бабини деветини
Мене золва ми ми го направи со првото на заебанција пошо се криеше до негде 20 та недела и стварно испадна женско Можеби случајност ,мпжеби вистина не знам со ова од 13 та недела ми кажаа пол па не се занимававме со тие работи
Не знам што да кажам ,имам само постојана болка во стомак или препони ми се шета ама не е како за пораѓај Па и од сабајле ќерка ми ме изрита убаво воздух ми зема може од тоа ме боли сеа сега чекам да мрдне да ми се смири психава.
Хаха исто и ја од радозналост го направив тоа со сода и урина и со ланчето и на двете ми искочи машко. Идам на ехо докторот ми вика машко е сега чекам резултати од пренатален и следно ехо да се потврди дали е машко стварно
Додека не се роди да видам со свои очи не верувам во ништо На една комшика така и викаа се машко машко буквално до пораѓај, се купено за машко, иде се пораѓа женско
Маж ми вика чекај бе детето си знае продужен викенд сите доктори се во Грчка и другариве наши повеќето … нареднава недела да си биде се смирено за мекици не вака безвезе у сред продужен викенд живо пиле не прелетува во ск
Јунскиве бебиња сиве како да сакаат да подранат, па јас да почнам да се спремам реков.. Купивте шише и цуцла пред време? Се мислев да си земам едно Авент стаклено 120 мл, ама за цуцла каква би ми препорачале? Авент Soothie или некоја друга?
Јас земав avent soothie од овие + frigg 0-6 месеци ептен ми беа убави на изглед никој околу мене ги нема користено од другаркиве ама убави reviews читав па ќе видам што ќе фати
И он е во право ,јас кога веќе некнинне се породив сеа си викам понеделник нека фати ,не сакам на дежурство сите напнати се што мора да се на работа Шише ќе и биде градата ,се шалам имам едно од ќерка ми неотворено пошо јас решив да ја одвикнам од шише а бабаа и и купи ама го скрив А цуцла стварно ќе и биде градата ,можеби понатаму кога ќе земе ред со цицање да и купам