Dobro utro I od mene sreken praznik I za mnogu godini ,neka ne cuva majka Bogorodica site da bide se dobro da isturkame site do kraj ubav den
neli zelenkast iscedok e znak za nekoja bakterija, mislam trihomonas bese, jas isto vcera i sabajlevo primetiv malku zolt zelenkast gust iscedok, a 18 nedela sum
Мили жени, нека ни е на сите среќен празникот денешен, ви посакувам искрено и од срце здравје и среќа да си имате лесен пораѓај и најубави бебиња. Редовно ве читам сите вас, но не ви пишувам бидејки сеуште не сум за во оваа тема. Се надевам дека и јас еден ден ќе ви се приклучам во вашата дружба . Бидете секогаш позитивни, и не се давајте. Поздрав
Добро утро мили мои, срекен празник на сите мајка богородица сите нека не штити и чува се да биде во ред со нас и нашите бебинја, на сите кои се обидуваат да затруднат и посакувам желбата да и се исполни многу наскоро ве гушкам силно и имајте убав ден
Фала ти мила,Богородичка и тебе наскоро да ти подари чедо.Ние сме расположени за дружба и за нови мешиња и нема врска ако не си трудна може да не дружиш ,може че те фати мајата имај убав ден и За многуу годинии и на сите мешиња
@podravka само што прочитав за твојата загуба и нозе ми се пресекоа кога те прочитав.. знам колку се намачи за бременоста.. Те гушкам силно
Сρцκа има ρазлиκа од исцедоκ до исцедоκ Девојκата е пρед поρаѓај затоа има таκов исцедоκ, се појавува пρед да падне чепот, непосρедно пρед поρодување, значи блисκу е до κρајот Не си споρедувајте све со вас дρуго е 18 недела а дρуго е 39
Zdravo milicki feminki! Za mnogu godini neka e praznikot,majka Bogorodicka na siiite da ni podari mnooogu zdravje i sila i site da si gi docekame nasite bebulinja, zdravi ,zivi i ubavi! Jas sum 7ma nedela i resiv da vi se pridruzam iako odamna ve citam i se raduvam za site vas. Baknezi...
Помош цуцки, како прикачувате слика во објавите? Сликата веќе е зачувана на телефон...ми бара УРЛ??? Help please!!!
Со урл се прикачува слика од интернет страница, а за да прикачиш слика од телефон ќе стиснеш на тоа доле прикачи фајл што пишува, одма до испрати одговор е од десна страна, преку тоа можеш да прикачиш слика од телефон или компјутер
Здраво и од мене идни мамички и сегашни секако Да ви посакам убав ден, за многу години нека ни е празникот Успение на мајка Богородица и напомош нека ни е на сите Јас правев нешто ручече, ама уште ми е топло
Уживанција Припремајте се за гледање цртани, затоа што за кратко ќе ги знаеме сите на памет Инаку моето ќе расте со маче и рипки, со кученце само кога е на гости кај свекрва ми ќе игра Инаку сабајлево бев во црква и запалив свеќичка за сите труднички мами, бебчиња во мешињата и за сите што сакаат да станат мами, да ги чува Богородица и на тие што немаат а сакаат, да им ја благослови утробата со едно бебуфче
Аај срцки и јас имам кученце вакво мало едвак чексм да се роди малото и да се запознаат,а чудо како сеќаваат ке легне до мене и главатс на стомак ми ја става
Aiii shubavko, pameten kutrak ti go pazi ushte sega bebush..JAs zdravje Bozhe koga kje bidam pri kraj so bremenost ke si kupam labradorche malechko i da si rastat zaednoo cuckite I da vi se pofalam podnesovme dokumenti vo agencija za stanche da ni najdat pa se nadevam naskoro i toa kje bide