Да, јас така осеќав и кога и да прашам ми викаат нормално е матката се шири се додека поминува при одмарање ... Гледам да не се форсирам многу а видам дека не можам одма седнувам или легнувам ако сум во можност и то у лево
Tie sto piete Antimetil za kiselini za prv pat denes ispiv edno apce od niv i tolku mi bea luti ( dali deka so vkus na gumbir)...dali se vakvi ili mi dadoa nesto drugo od apteka?
Jas na pochetokot piev Antimetel, da takvi se malku luti. No mene mi gi prepisaa poradi toa sto mnogu mi se gadese i povrakase, ne mi kazaa deka se efikasni i za kiselini? Znachi moze slobodno da pochnam pak da gi pijam, bidejki ovie denovi pochnav kiselini da imam.
Neznam mila jas imam mnogu kiselini i piev gastrogard ama saat vreme mi deluvase i pak pocnuvaat denes vo apteka prasav sto moze da zemam za kiselini i mi gi dadoa ovie i mi rekoa deka bila za gadenje vo bremenost no i za kiselini. Ispiv edno apce i bas mi bese mnogu luto pa se isplasiv da ne nasteti nesto na bebeto deka e takvo,ne sum piela do sega
Сакав и да прашам која големина на алиштенца купивте за бебе во првите денови и за излагање од болница,јас не се сеќавам за првото која сум зела точно а се роди скоро 4 кг. Ама знам дека и беа големки
56 и 62 зимав за првите денови. Син ми се роди 3кг и скоро сѐ ни беше големо, некои 56 се огромни, а некои па му беа добри. После месец дена некаде преминавме на 62.
Знам дека повеќето ни беше мало бидејќи беше 4590 гр кога се роди. Мислам дека со оглед на тоа дека беше лето 56-62 ни беше најкомотно уште од старт ден1
Женски кога се врти бебе нормално е да заболува дури? Цел стомак се движи и осеќам чудно оптегнувањето па и некогаш ќе ме заболи ...не многу ама...29 недела А некогаш кога ќе шутне од памет ме вади ќе подрипнам дури ...ама тоа е друг момент