туку сакам да ве прашам само што влегов во 36та, овие два дена почна да ме боли кичмата ама болка како да тлее, тек во петок сум на лекар, а магнезиум престанав да пијам ми рекоа после 36 да не пијам вие пиете магнезиум?
за уреоплазма знам на другарка и ја открија и пиеше сумамед и она и маж и во исто време и и се среди, после немаше ништо
И моето е икалче и јас во дума бев, кога ќе почни да пулсира стомакот по 20 мин и згора трае. Е сега дали е икање или читав на нет некои нерви се, крвни садови од стимакот појма немам што е ама нервозно е. Штом не е болно без гајле не е ништо за грижење
Јас пијам уште Магнезиум. Утре сум во Чаир пак на контрола баш ќе прашам дали треба да продолжам да пијам, иначе 37 недела сум од денес.
Прашај зошто мислам дека не треба до крај да се пијат, ради тоа што може да не ги осеќаш контракциите кога ќе треба.
Да ве прашам имам ваква перница за доење. Вие што имате дали цела перница ја ставате во машина да се испере или само навлаката? Не сум перела перници во машина до сега па не знам дали да ја ставам цела или само навлаката
Болат, најчесто таму осеќам болка. Денес кога станав се изненадив, мислев по спиење ќе се изгуби болката, ама не...
Девојки, дали пиете витамин Ц во 9ти месец од 1000 мг? Јас пијам за железото Хемовит и Пре Мама и читам во нив има витамин Ц, но количината е мала.
Баш денес си купив витамин ц , си изнакупив цвекло ќе јадам секој ден дај боже да го кренам железото.
Јас си цедев лимони пред да се напијам апче за железо. Резултатите прв пат беа супер. Претходно пиев од Солгар од 500 мг и џабе беше. Двајца доктори ми рекоја нема потреба од додатни суплементи од ц, само хематоферолот да го земам
Ее фала Нате, баш тоа ме интересираше дали е големко. А подлогата доле цврста е? Конкретно тој модел со плетенка ептен ми се свиѓа.